Kanye West, în vizită la Moscova! Vrea să-l întâlnească pe Vladimir Putin?

Controversatul rapper american Kanye West (47 de ani), cunoscut și după numele de scenă Ye, se află într-o vizită privată la Moscova. Artistul american, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, s-a dus acolo pentru a sărbători ziua de naștere a prietenului său, Goșa Rubchinski, un designer rus.

Kanye West într-o ținută alb negru
Kanye West se află în Rusia (Foto: Profimedia)

Muzicienii din Occident au evitat în general Rusia de la începutul ofensivei din Ucraina, în februarie 2022, care a dus la o avalanşă de sancţiuni la adresa Moscovei şi la o criză gravă în relaţiile cu Vestul, relatează Agerpres. Însă, se pare că nu este cazul lui Kanye West.

Kanye West îl admiră pe Vladimir Putin

Kanye West este la Moscova! Este o veste excelentă, el se află în centrul capitalei”, a anunţat producătoarea Iana Rudkovskaya, citată de agenţia de presă de stat TASS. Există zvonuri că West, un susținător al lui Donald Trump, ar vrea să stabilească o întâlnire cu președintele rus Vladimir Putin, pe care îl admiră.

Ksenia Sobciak, o fostă candidată la preşedinţia Rusiei, a publicat pe platforma telegram o scurtă înregistrare video care, potrivit ei, îl arată pe Kanye West pe acoperişul celebrului centru comercial GOUM, privind spre Piaţa Roşie.

Conform unor zvonuri, Kanye West ar pregăti un concert secret la Moscova. Indiferent dacă este acolo pentru a cânta, a sărbători o zi de naștere sau pentru a se întâlni cu oficialii ruși, rapperului îi place să țină pe toată lumea în suspans. Și la Moscova, cel puțin conform lui Rudkovskaya, aceasta pare a fi o trăsătură binevenită.

În trecut, Kanye West a șocat o lume întreagă atunci când a vorbit despre admirația lui pentru Adolf Hitler. „Fiecare ființă umană are ceva de valoare în special Hitler. Ei bine, eu văd lucruri bune despre Hitler. Eu iubesc pe toată lumea”, a spus rapperul, în emisiunea lui Alex Jones.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
image
actualitate.net
image
actualitate.net