Kate Beckinsale, „regina” covorului roșu la Festivalul de Film de la Veneția! A purtat o ținută sexy

4 septembrie 2023 12:31   Vedete internaționale

Toată lumea a vorbit despre ea! Kate Beckinsale (50 de ani) a făcut furori pe covorul roșu, la cea de-a 80 ediția a Festivalului de Film de la Veneția, duminică seară. Actrița a optat pentru o rochie transparentă, de culoare neagră, pe dedesubtul căreia a purtat un body auriu și foarte decoltat.

 În picioare, focoasa șatenă a avut o pereche de sandale cu platformă extrem de înaltă. Starul britanic, care se laudă cu o avere de 25 de milioane de dolari, nu a lăsat prea mult loc imaginației cu ținuta super sexy, relatează tabloidul Daily Mail. Kate Beckinsale are o fiică, pe Lily Mo Sheen (24 de ani), din relația cu fostul iubit, Michael Sheen. A fost căsătorită cu Len Wiseman, de care a divorțat în 2019, iar în prezent este singură, dar s-a zvonit că a pus ochii pe actorul Matt Atwater.

Kate Beckinsale s-a transformat în influenceriță pe Instagram

Kate nu a mai jucat într-un film de succes de peste un deceniu, atunci când a apărut în pelicula „Total Recall: Memorie programată”. Chiar și așa, actrița britanică nu o duce deloc rău. Asta pentru că s-a transformat într-o adevărată influenceriță, pe rețeaua socială Instagram, acolo unde are peste 5 milioane de fani. Conform presei internaționale, ea câștigă în jur de 39.000 de dolari pe o singură postare.

Kate Beckinsale se poate considera o adevărată norocoasă, căci locuiește într-o vilă de 5 milioane de dolari, în Hollywood Hills, și are ca vecini cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, printre care Leonardo DiCaprio, Jerry Seinfeld și Jennifer Aniston.

Kate Beckinsale câștigă aproximativ 2 milioane de dolari pe an, întrucât are o mulțime de contracte cu branduri care o plătesc pentru a le face reclamă pe rețelele sociale, iar pe covorul roșu poartă doar designeri care o sponsorizează.

Mai multe