Kate Beckinsale s-a transformat în influenceriță. Câștigă zeci de mii de dolari pentru o postare pe Instagram

Ultima actualizare:

Kate Beckinsale (50 de ani) nu a mai jucat într-un film de succes de peste un deceniu, atunci când a apărut în pelicula „Total Recall: Memorie programată”. Cu toate acestea, actrița britanică, care deține o avere de 25 de milioane de dolari, nu o duce deloc rău. 

Kate Beckinsale, îmbrăcată într-un body argintiu
Kate Beckinsale câștigă bani din reclame (Foto: Instagram)

Kate Beckinsale are succes colosal pe Instagram

În ultimii ani, ea s-a transformat într-o influenceriță și câștigă aproximativ 39.000 de dolari pentru o singură postare făcută pe rețeaua socială Instagram, acolo unde are peste 5 milioane de fani, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

De asemenea, Kate locuiește într-o vilă de 5 milioane de dolari, în Hollywood Hills, și câștigă aproximativ 2 milioane de dolari pe an. Din ce? Ei bine, Beckinsale are o mulțime de contracte cu branduri care o plătesc pentru a le face reclamă pe rețelele sociale, iar pe covorul roșu poartă doar designeri care o sponsorizează.

„Povestea ei servește drept o amintire că succesul în industria divertismentului nu este întotdeauna o cale ușoară de urmat”, a declarat Wendy Alane Wright, manager de talente din Los Angeles. „De-a lungul carierei ei a lucrat și a colaborat cu staruri incredibile la proiecte ambițioase, chiar dacă acestea nu au atins nivelul dorit de succes”.

Kate este fiica starului Porridge Richard Beckinsale, care a murit în 1979 la vârsta de 31 de ani. Când avea doar cinci ani, ea și-a făcut debutul actoricesc în comedia lui Kenneth Branagh din 1993, intitulată Much Ado About Nothing”.

Este o actriță mai bună decât crede lumea. A avut ghinion pentru că unele dintre filmele care trebuiau să facă o diferență în cariera ei nu au făcut acest lucru. Cu toate acestea, chiar și filmele ei nu atât de bune sunt cele pe care toată lumea își amintește, cum ar fi Pearl Harbor”, a afirmat managerul Chris Wright.

Filmul Pearl Harbor din 2001, unde a apărut alături de Ben Affleck și Josh Hartnett, nu a avut succesul mult așteptat.

„Pearl Harbor a fost o oportunitate costisitoare ratată”, a mai spus Wendy Wright. „Criticii au analizat aspru filmul, iar publicul a rămas neimpresionat”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net