Kevin Spacey a fost eliberat pe cauțiune! Actorul, acuzat de agresiune sexuală și viol

17 iunie 2022 9:09   Vedete internaționale

Patru acuzații de agresiune sexuală au apărut în dreptul numelui lui Kevin Spacey, după ce trei bărbați susțin că actorul de la Hollywood i-a abuzat. Aceasta nu este prima abatere, căci o altă persoană mărturisește că a fost implicată în activități sexuale care au cuprins inclusiv penetrare, fără să își dea acordul.

Totuși, actorul a fost eliberat pe cauțiune și a avut prima apariție publică la tribunal, în cursul zilei de joi. Bărbatul a purtat un costum albastru și ochelari de vedere și nu părea deloc deranjat de prezența fotografilor și a jurnaliștilor, ba chiar zâmbea.

S-ar putea să îți placă și:  Kevin Spacey, judecat pentru agresiune sexuală. Trei bărbaţi aduc noi acuzaţii

Tribunalul Westminster Magistrates transmite că Spacey este acuzat că a agresat sexual un bărbat pe care l-a obligat să întrețină relații intime fără acordul său în luna august a anului 2008. Se pare că aceasta nu ar fi prima abatere, căci un alt bărbat i-a făcut plângere lui Kevin Spacey după ce l-ar fi agresat sexual în anul 2005. Ultima plângere datează din anul 2013 și a fost depusă tot de un bărbat.

Kevin Spacey „neagă cu vehemență” acuzațiile care i se aduc

La un moment dat, actorul a zâmbit pentru jurnalişti, când magistratul a abordat faptul că reporterii din galeria publică se chinuiau să audă procedura, situaţia fiind apoi remediată. Nu i s-a cerut să se apere, dar instanța a stabilit o dată pentru următoarea apariție a lui Spacey la Tribunalul Southwark Crown pe 14 iulie. I s-a acordat cauțiune necondiționată.

Poate te interesează și: Kevin Spacey, transformare șocantă după scandalul sexual. Umblă camuflat, iar pe deget "i-a crescut" o verighetă

Mai mult dect atât, actorul din House of Cards „neagă cu vehemență” informațiile potrivit cărora ar fi agresat sexual trei bărbați în Marea Britanie, li s-a spus magistraților. Înainte de următoarea apariție, bărbatul se poate întoarce acasă, în SUA. Avocatul său a vorbit despre nevinovăția actorului, pe care își doresc să o dovedească în sala de judecată: „Domnul Spacey neagă cu vehemență orice acuzație care i se aduce în acest caz. Trebuie să aibă drept la replică pentru a-și continua viața”.

„Mă ofer să mă duc de bunăvoie în Regatul Unit deîndată ce poate fi organizată o audiere, pentru a mă apăra în fața acuzațiilor și sunt contient că așa îmi pot dovedi nevinovăția”, a declarat și actorul, în urmă cu o lună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe