Actorul Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexual─â asupra a trei b─ârba╚Ťi

Actorul Kevin Spacey, c├ó╚Ötig─âtor a dou─â premii Oscar, este acuzat de agresiune sexual─â asupra a trei b─ârba╚Ťi, au confirmat confirmat autorit─â╚Ťile din Marea Britanie. 

kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
Actorul Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexual─â a trei b─ârba╚Ťi

Cinci acuza╚Ťii au fost aduse ├«mpotriva starului american, ├«n v├órst─â de 62 de ani, ├«n urma mai multor pl├óngeri formulate ├«ntre 2005 ╚Öi 2013 ╚Öi a dovezilor analizate de poli╚Ťie. 

Trei plângeri se referă la abuz sexual despre care se presupune că ar fi avut loc în Londra și una în Gloucestershire.

Kevin Spacey se confrunt─â, de asemenea, cu o acuza╚Ťie suplimentar─â de infrac╚Ťiune sexual─â grav─â la Londra.

Potrivit primelor două plângeri, starul de la Hollywood ar fi comis agresiuni sexuale asupra unui bărbat, acum în vârstă de 40 de ani, la Londra în martie 2005, în timp ce o a doua victimă, un bărbat acum în vârstă de 30 de ani, ar fi fost agresat de Spacey, la Londra, în august 2008.

├Ämpotriva lui Kevin Spacey a fost formulat─â ╚Öi o pl├óngere de infrac╚Ťiune sexual─â grav─â, prin care actorul ar fi obligat o persoan─â s─â se angajeze ├«n activit─â╚Ťi intime f─âr─â consim╚Ť─âm├ónt. a

Al treilea reclamant se referă la un presupus atac asupra unui bărbat, în vârstă, acum, de 30 de ani, în Gloucestershire, în aprilie 2013.

Spacey nu a putut fi acuzat p├ón─â acum pentru c─â nu se afla ├«n ╚Ťar─â

De╚Öi autorit─â╚Ťile au ├«nregistrat pl├óngerile ├«mpotriva actorului Kevin Spacey, starul de la Hollywood nu a fost acuzat oficial, deoarece nu se afla ├«n ╚Ťar─â.

Rosemary Ainslie, ╚Öeful Diviziei Speciale de Crim─â din Marea Britanie, a declarat c─â, ├«n urma examin─ârii probelor, a ÔÇ×autorizat pl├óngeri penale ├«mpotriva lui Kevin Spacey, ├«n v├órst─â de 62 de ani, pentru patru acuza╚Ťii de agresiune sexual─â ├«mpotriva a trei b─ârba╚ŤiÔÇŁ.

Ea a ad─âugat: ÔÇ×Serviciul de Procuratur─â al Coroanei le reaminte╚Öte tuturor celor preocupa╚Ťi c─â procedurile penale ├«mpotriva domnului Spacey sunt active ╚Öi c─â acesta are dreptul la un proces echitabilÔÇŁ.

CPS a spus că nu poate confirma sau infirma dacă domnul Spacey, un american, va trebui sau nu extrădat în Marea Britanie.

Domnul Spacey, câștigător de două ori a premiului Oscar pentru cel mai bun actor, este bine cunoscut pentru filme precum Seven, LA Confidential, American Beauty și Baby Driver, dar și pentru serialul Netflix House of Cards.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png
matteo jpg
4 laura cosoi jpg jpeg