Actorul Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală asupra a trei bărbați

Ultima actualizare:

Actorul Kevin Spacey, câștigător a două premii Oscar, este acuzat de agresiune sexuală asupra a trei bărbați, au confirmat confirmat autoritățile din Marea Britanie. 

Actorul Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală a trei bărbați
Actorul Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală a trei bărbați

Cinci acuzații au fost aduse împotriva starului american, în vârstă de 62 de ani, în urma mai multor plângeri formulate între 2005 și 2013 și a dovezilor analizate de poliție. 

Trei plângeri se referă la abuz sexual despre care se presupune că ar fi avut loc în Londra și una în Gloucestershire.

Kevin Spacey se confruntă, de asemenea, cu o acuzație suplimentară de infracțiune sexuală gravă la Londra.

Potrivit primelor două plângeri, starul de la Hollywood ar fi comis agresiuni sexuale asupra unui bărbat, acum în vârstă de 40 de ani, la Londra în martie 2005, în timp ce o a doua victimă, un bărbat acum în vârstă de 30 de ani, ar fi fost agresat de Spacey, la Londra, în august 2008.

Împotriva lui Kevin Spacey a fost formulată și o plângere de infracțiune sexuală gravă, prin care actorul ar fi obligat o persoană să se angajeze în activități intime fără consimțământ. a

Al treilea reclamant se referă la un presupus atac asupra unui bărbat, în vârstă, acum, de 30 de ani, în Gloucestershire, în aprilie 2013.

Spacey nu a putut fi acuzat până acum pentru că nu se afla în țară

Deși autoritățile au înregistrat plângerile împotriva actorului Kevin Spacey, starul de la Hollywood nu a fost acuzat oficial, deoarece nu se afla în țară.

Rosemary Ainslie, șeful Diviziei Speciale de Crimă din Marea Britanie, a declarat că, în urma examinării probelor, a „autorizat plângeri penale împotriva lui Kevin Spacey, în vârstă de 62 de ani, pentru patru acuzații de agresiune sexuală împotriva a trei bărbați”.

Ea a adăugat: „Serviciul de Procuratură al Coroanei le reamintește tuturor celor preocupați că procedurile penale împotriva domnului Spacey sunt active și că acesta are dreptul la un proces echitabil”.

CPS a spus că nu poate confirma sau infirma dacă domnul Spacey, un american, va trebui sau nu extrădat în Marea Britanie.

Domnul Spacey, câștigător de două ori a premiului Oscar pentru cel mai bun actor, este bine cunoscut pentru filme precum Seven, LA Confidential, American Beauty și Baby Driver, dar și pentru serialul Netflix House of Cards.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net