Kevin Spacey, judecat pentru agresiune sexuală. Trei bărbaţi aduc noi acuzaţii

Ultima actualizare:

Kevin Spacey (62 de ani) a fost acuzat de patru agresiuni sexuale împotriva a trei bărbați și urmează să se prezinte la proces, în fața unui tribunal din Londra.

Aceste acuzații vin în urma unei revizuiri făcută de către Serviciul de Procuratură al Coroanei a probelor strânse de Poliția Metropolitană în ancheta sa.

Pe numele actorului sunt patru capete de acuzare de agresiuni sexuale asupra a trei victime de sex masculin, din martie 2005 şi până în aprilie 2013. Starul de la Hollywood este acuzat, de asemenea, că a forţat o persoană să participe la o activitate sexuală cu penetrare fără consimţământul său.

Citeşte şi: Actorul Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală asupra a trei bărbați

„Procedurile penale împotriva lui Spacey sunt active și acesta are dreptul la un proces echitabil”, a anunțat Rosemary Ainslie, șefa Diviziei Speciale de Criminalitate. Poliţia londoneză a transmis că reclamanţii, ale căror nume nu au fost făcute publice, au astăzi vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani.

Scotland Yard a deschis o anchetă după ce a primit plângerile de agresiuni sexuale contra actorului, dintre care unele au fost comise în cartierul Lambeth din Londra, unde se află Teatril Old Vic, al cărui director artistic a fost între 2004 şi 2015.

Citeşte şi: Kevin Spacey, și acuzat de hărțuire sexuală, și cu banii luați. Actorul trebuie să plătească 31 milioane de dolari

Spacey neagă toate acuzaţiile

Kevin Spacey neagă în continuare toate acuzațiile de abuz.

„Deși sunt dezamăgit de decizia procurorilor de a merge mai departe cu acest proces, voi apărea voluntar în fața Curții din Marea Britanie și mă voi apăra împotriva acestor acuzații, care sunt încrezător că îmi vor dovedi nevinovăția”, a declarat actorul.

Controversatul actor are o avere de 70 de milioane de dolari și a intrat într-un con de umbră în 2017, când au apărut primele plângeri împotriva sa.

Kevin Space, în House of Cards
Kevin Space, în House of Cards

În urma acuzațiilor de la acea vreme, el a fost concediat din serialul "House of Cards", al cărui protagonist fusese timp de cinci sezoane, interpretându-l pe Frank Underwood, un politician american lipsit de scrupule.

PROCESUL DIN SUA ÎMPOTRIVA LUI SPACEY, RESPINS

Kevin Spacey a fost subiectul unor investigaţii şi în Statele Unite, acest lucru având consecinţe grave asupra carierei şi reputaţiei starului de două ori câştigător al premiului Oscar, pentru filmele „American Beauty” şi „Usual Suspects”.

Procesul civil înaintat împotriva sa de un bărbat american a fost respins în luna mai a anului trecut după ce acesta a refuzat să își dezvăluie identitatea în instanță. Judecătorul Lewis A. Kaplan a motivat decizia afirmând că publicul are un interes legitim de a cunoaște identitatea presupusei victime, întrucât Kevin Spacey este o persoană publică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net