Khloe Kardashian a ajuns piele și os! Cum arată sora lui Kim

12 ianuarie 2022 22:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Renumită pentru formele sale voluptoase, Khloe Kardashian a ajuns acum piele și os! Sora lui Kim Kardashian și-a șocat fanii cu noua sa siluetă. Vedeta este mai slabă ca niciodată.

Khloe Kardashian nu mai are formele care au consacrat-o! Superba blondă a ajuns să aibă un corp adolescentin, după ce a slăbit enorm. Se pare că scandalul în care este implicat fostul ei iubit, Tristan Thompson, a stresat-o enorm pe Khloe, potrivit Daily Mail.

Jucătorul de baschetbal a făcut copil cu altă femeie, chiar în timpul relației cu Khloe Kardashian, în martie 2021. Vedeta nu a știut până recent de aceste detalii. Așa cum s-ar simți orice femeie în locul ei, Khloe Kardashian a avut o cădere nervoasă când a aflat că a fost înșelată. Ea și Tristan Thompson au împreună o fetiță de 3 anișori, pe nume True. 

Sora lui Kim Kardashian slăbit vizibil foarte mult și a fost surprinsă recent cu o siluetă nouă, miercuri, 12 ianuarie. Ea a fost surprinsă într-o pereche de blugi largi și un body negru, mulat, care a evidențiat cât de mult a scăzut în greutate.

Tristan Thomspon a încercat să o mituiască pe amanta lui

Khloe Kardashian încă nu a vorbit despre scandalul canadianului de 30 de ani, care a făcut copil cu modelul de fitness Maralee Nichols.

De fapt, Khloe îl urmărește în continuare pe Tristan pe Instagram, iar fostul cuplu are mai mulți embrioni înghețați pentru a oferi un viitor frate pentru True.

Ea vrea ca noul an să fie diferit. Khloe vrea să se concentreze pe propria ei fericire', a declarat recent o sursă pentru People.

Thompson a transmis  că îi pare „incredibil de rău” pentru ce i-a făcut lui Khloe Kardashian, într-o postare distribuită pe Instagram pe 3 ianuarie.

"Khloe, nu meriți asta. Nu meriți durerea de inimă și umilința pe care ți le-am provocat”, a scris atacantul central NBA prin Instastory. Nu meriți felul în care te-am tratat de-a lungul anilor. Acțiunile mele cu siguranță nu s-au aliniat cu felul în care te văd. Am cel mai mare respect și dragoste pentru tine. Indiferent de ceea ce ai putea crede.", a scris Tristan.

Maralee Nichols, al cărei fiu Angelou Kash s-a născut pe 1 decembrie - a susținut că Tristan i-a oferit inițial 75.000 de dolari pentru a face un avort și pentru a ține toată aventura lor ascunsă.

Mai multe