Kim Kardashian, într-un costum de baie minuscul, pe plajele din Bahamas. Ce bărbat celebru a însoțit-o

Kim Kardashian a fugit într-o ecapadă romantică alături de iubitul ei, Pete Davidson. Așa cum era de așteptat, vedeta s-a fotografiat în ipostaze provocatoare și a făcut imaginile publice.

Kim Kardashian se mândrește cu formele ei voluptoase Sursă foto: Profimedia
Kim Kardashian se mândrește cu formele ei voluptoase Sursă foto: Profimedia

Kim Kardashian este o femeie frumoasă, cu forme apetisante și nu se ferește să se expună în mediul online, spre bucuria celor care îi urmăresc activitatea pe Instagram. 

Aflată la plajă în Bahamas, Kim Kardashian s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul care nu a lăsat prea multe imaginației. Comentariile apreciative nu au întârziat să apară, iar imaginile au fost apreciate de zeci de mii de persoane.

Kim Kardashian se bucură de soare în Bahamas Sursă foto: Kim Kardashian
Kim Kardashian se bucură de soare în Bahamas Sursă foto: Kim Kardashian

Primele zvonuri conform cărora Kim Kardashian și Pete Davidson ar forma un cuplu au apărut în luna noiembrie a anului trecut, când au fost fotografiați ținându-se de mână într-un rollercoaster la Knotts Scary Farm din Buena Park, California. 

La scurt timp după acest eveniment, cei doi au fost văzuți luând de mai multe ori cina împreună. În plus, înainte de sărbătorile de iarnă, Pete Davidson a fost surprins părăsind hotelul Four Seasons din New York, în care Kim Kardashian era cazată.   

Kim Kardashian, îndrăgostită până peste cap de Pete Davidson

Potrivit mai multor surse apropiate, vedeta reality show-ului Keeping Up with the Kardashians este extrem de fericită în compania tânărului actor. „O face să se simtă bine și e nerăbdătoare să vadă cum vor evolua lucrurile”, a declarat o sursă pentru US Weekly. Aceasta a mai adăugat și că Pete „o face să râdă” și că după fiecare întâlnire pe care o are cu el este extrem de entuziasmată.

Kim Kardashian, petrecere surpriză pentru Pete Davidson

Pete Davidson și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Kim Kardashian acasă la Kris Jenner, în Palm Springs. Rapper-ul Flavour Flav a publicat imagini de la aniversarea comediantului. De asemenea, Pete Davidson a postat o imagine alături de Kim Kardashian și mama ei. Se pare că fosta soție a lui Kanye West i-ar fi organizat acestuia petrecerea surpriză de ziua sa de naștere.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net