Lollobrigida vrea să candideze pentru Senat la 95 de ani!

19 august 2022 7:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa italiană Gina Lollobrigida, în vârstă de 95 de ani, a anunţat că vrea să candideze pentru Senat, la alegerile din 25 septembrie, potrivit dpa.

Citește și: Gina Lollobrigida s-a iubit cu Fidel Castro.Totul despre aventura fierbinte dintre actriţa italiană şi dictator

„M-am săturat să-i aud pe politicieni certându-se între ei fără să se apuce vreodată de treabă”, a declarat ea, într-un interviu publicat luni în ziarul Corriere della Sera. „Italia este în dificultate, vreau să fac ceva bun şi pozitiv", a mai spus actriţa.

Iată și: Gina Lollobrigida la 91 de ani. A fost una dintre cele mai seducătoare actrițe din toate timpurile

Cariera ei cinematografică a atins apogeul în anii 1950, cu unele dintre faimoasele ei filme, între care „Beat the Devil” (1952) şi „The Hunchback of Notre Dame” (1956). Lollobrigida a precizat că vrea să participe la alegeri pe o listă de candidaţi care include Partidul Comunist.

Mai vezi și: Trist! Va fi demolată fabrica timişoreană care a făcut pantofi pentru Sophia Loren şi Gina Lollobrigida

Ea a declarat că a vorbit cu avocatul ei înainte de a lua această decizie. Lollobrigida are un tutore, care i-a fost atribuit de o instanţă după o dispută în familie şi, prin urmare, nu are voie să ia singură decizii cu privire la bunurile ei. Lolobrigida a încercat să-şi lanseze o carieră în politică încă din 1999, când a candidat pentru Parlamentul European, dar nu a obţinut numărul de voturi necesare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe