Lux și opulență, la Globurile de Aur 2024! Iată care au fost cele mai frumoase ținute

8 ianuarie 2024 13:20   Vedete internaționale

A fost ploaie de vedete la cea de-a 81-a ediție a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seară, în California. Este primul eveniment important al anului 2024, așa că divele de peste Ocean s-au întrecut în ținute extravagante. Culorile aprinse au dominat covorul roșu de la The Beverly Hilton!

Heidi Klum a întors toate privirile, la Globurile de Aur 2024

Heidi Klum (50 de ani) este o obișnuită a listei cu cel mai bine îmbrăcate celebrități, la orice eveniment participă. Manechinul german a strălucit într-o rochie voluminoasă tip prințesă, de culoare roșie, semnată de casa de modă Sophie Couture. Decolteul generos a fost vedeta acestei ținute, însă a atras atenția și despicătura curajoasă din zona fustei. Pentru ca outfitul să fie complet, Heidi a purtat și o pereche de pantofi roșii cu botul ascuțit, de la Christian Louboutin.

Margot Robbie a ales să fie „Barbie”

Margot Robbie (33 de ani) a venit îmbrăcată precum o veritabilă păpușă „Barbie”, la Globurile de Aur. Vedeta, care a fost nominalizată pentru Cea mai bună Actriță dintr-o comedie pentru rolul ei din filmul-fenomen „Barbie”,  a purtat o rochie strălucitoare de culoare roz fucsia, de la Giorgio Armani Privé, realizată special pentru ea. Ținuta a fost inspirată din Superstar Barbie, păpușa lansată de compania Mattel în 1977.

Jennifer Lopez, decolteu generos pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024

Jennifer Lopez (54 de ani) a mizat și ea pe culoarea roz, însă o nuanță pală. Cântăreața și actrița de origine portoricană a atras toată atenția pe covorul roșu, îmbrăcată într-o rochie tip sirenă fără bretele, cu o trenă lungă, semnată de Nicole + Felicia Couture. Pe deasupra, vedeta a purtat o pelerină asortată și ornată cu trandafiri uriași. Drept accesorii, J. Lo a ales cercei cu pietre prețioase de la Casa Boucheron, o poșetă tip clutch de la Judith Leiber și încălțări de la Christian Louboutin.

Taylor Swift și Skai Jackson, ținute cu paiete

Taylor Swift (34 de ani) a uimit într-o rochie strălucitoare din paiete, de culoare verde, semnată de casa de modă italiană Gucci, atunci când a pășit pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024.

Vedeta americană a acesorizat ținuta cu bijuterii din argint cu diamante, iar părul și l-a coafat în bucle lejere. Eras Tour, filmul-concert al lui Taylor, a fost nominalizat la Globurile de Aur, însă nu a ieșit câștigător.

Skai Jackson (21 de ani) a arătat precum o zeiță, pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024. Actrița americană, cunoscut pentru rolul ei din serialul Disney „Tabăra cu peripeții”, a optat pentru o rochie argintie și strălucitoare, semnată de Jenny Packham, care i-a evidențiat silueta fără cusur.

Emily Blunt, într-o rochie transparentă

Emily Blunt (40 de ani) a ales auriul, pentru Globurile de Aur 2024! Actrița britanică a fost o apariție de neuitat, într-o rochie transparentă, care i-a venit ca turnată. Ținuta vedetei, semnată de Alexander McQueen, a avut detalii aurii în partea de sus și un bust generos. Partea de jos a fost formată dintr-un voal simplu și transparent, care a lăsat la vedere picioarele zvelte ale celebrei blonde.

„Oppenheimer” , desemnat cel mai bun film la Globurile de Aur 2024

Filmul  „Oppenheimer” a dominat cu brio premiile Globul de Aur 2024, iar comedia gotică „Poor Things” a luat fața superproducției „Barbie” de astă vară. „Oppenheimer”, o dramă istorică despre dezvoltarea bombei atomice, a obținut cinci distincții, inclusiv râvnitul premiu pentru Cel mai bun film-dramă și premii de interpretare pentru actorii Cillian Murphy și Robert Downey Jr. De asemenea, Christopher Nolan a câștigat primul său Glob de Aur pentru cel mai bun regizor pentru această peliculă. „Poor Things”, cu Emma Stone în rol principal, a câștigat premiul pentru Cel mai bun film muzical/comedie.

Filmul „Barbie” a plecat acasă cu  două premii, unul pentru cântecul „What Was I Made For” al lui Billie Eilish și al doilea pentru o nouă categorie numită realizare cinematografică și de box office, creată pentru filmele de mare audiență. De partea televiziunii, „Succession” a dominat seara Globurilor de Aur2024, premiile fiind acordate lui Kieran Culkin (Cel mai bun actor într-un serial dramă) şi Matthew Macfadyen (Cel mai bun actor în rol secundar).

Mai multe