Cele mai spectaculoase ținute purtate de Kate Middleton în 2023. Prințesa a încălcat protocolul regal de multe ori

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton (41 de ani) este considerată un etalon de stil pentru multe femei din lumea întreagă. Prințesa de Wales adoră rochiile colorate și elegante, dar și costumele, iar anul acesta a purtat o sumedenie de ținute spectaculoase. De multe ori, a încălcat protocolul regal și a lăsat să se vadă și puțină „piele”.

Cea mai sexy ținută purtată de Kate Middleton anul acesta

Kate Middleton, fotografiată în timp ce se dădea jos din mașină, într-o ținută roșie. Noiembrie 2023
Kate Middleton și-a etalat picioarele, într-o rochie roșie (Foto: Profimedia)

Prințesa de Wales a fost surprinsă într-o ipostază rară, în luna noiembrie, atunci când ea și soțul ei, Prințul William, i-au întâmpinat pe președintele Coreei de Sud, Yoon Seok-youl, și pe Prima Doamnă Kim Keon Hee, în Marea Britanie. Kate și-a etalat picioarele lungi și subțiri, atunci când se dădea jos din mașină. Ea a purtat o haină roșie cu capă, semnată de Catherine Walker, în valoare de 3.700 de dolari, o pereche de pantofi cu toc cui, marca Gianvito Rossi , un plic elegant și o pălărie.

Rochia care a demonstrat că este o prințesă veritabilă

Kate a purtat o rochie albă, la o cină oficială (Foto: GettyImages)
Kate a purtat o rochie albă, la o cină oficială (Foto: GettyImages)

Kate Middleton a întors toate privirile la banchetul de stat de la Palatul Buckingham, care a avut loc în noiembrie, purtând o rochie albă elegantă și o diademă cu o poveste interesantă. Prințesa de Wales a fost printre numeroșii invitați care și-au făcut apariția la evenimentul găzduit de Majestatea Sa, Regele Charles, în onoarea Președintelui Republicii Coreea Yoon Suk Yeo și a Primei Doamne Kim Keon Hee.

Kate a ales să poarte The Court Jeweller, coroana care a aparținut anterior Reginei Mame, soția Regelui George al VI-lea, iar numele dat diademei a fost inspirat de tatăl ei, Contele de Strathmore și Kinghorne. Prințesa de Wales a fost a doua persoană care a purtat vreodată tiara în public, Regina Mamă fiind prima.

Nu au lipsit costumele colorate

Kate Middleton a făcut furori în acest costum de la Emilia Wickstead (Foto: GettyImages)
Kate Middleton a făcut furori în acest costum de la Emilia Wickstead (Foto: GettyImages)

Kate Middleton este cunoscută pentru dragostea ei față de hainele colorate. Așa cum era de așteptat, și în acest an, prințesa de Wales a purtat numeroase costume interesante. Luna trecută, la simpozionul Shaping Us National, ea optat pentru o ținută de culoare mov, semnată de designerul Emilia Wickstead, care i-a venit ca turnată. În picioare, soția prințului William a alesă poarte o pereche de pantofi cu toc cui, de culoare albastră.

Kate Middleton, într-un sacou roșu (Foto: GettyImages)
Kate Middleton, într-un sacou roșu (Foto: GettyImages)

În luna septembrie, la o vizită în Sittingbourne, ducesa de Cambridge a purtat ținută elegantă, formată din pantaloni negri, o bluză bej și un sacou roșu-aprins – o piesă vestimentară nu de la un designer de lux, ci de la brandul Zara. Sacoul costă în jur de 50 de dolari, potrivit revistei Glamour.

Kate middleton, într-un costum verde
A purtat un costum verde, la o vizită oficială în Leeds (Foto: GettyImages)
Kate Middleton, regina ținutelor „reciclate”
Kate Middleton adoră această rochie de la Elie Saab (Foto: GettyImages)
Kate Middleton adoră această rochie de la Elie Saab (Foto: GettyImages)

Prințesa de Wales este cunoscută pentru faptul că poartă aceeași ținută de mai multe ori. Ducesa nu face risipă de haine, așa că nu e de mirare că și anul acesta am putut să o admirăm în ținute „reciclate”. În luna mai, la petrecerea de după încoronarea Regelui Charles al III-lea, Kate Middleton a venit îmbrăcată într-o rochie bleu, de la Elie Saab, pe care a mai purtat-o și în trecut. Superba ținută cu mâneci transparente a fost asortată unei pălării uriașe.

Kate Middleton a făcut furori într-o rochie aurie
Kate Middleton, îmbrăcată într-o rochie aurie
Kate Middleton, într-o rochie Jenny Packham (Foto: GettyImages)

În urmă cu două săptămâni, ducesa de Cambridge a întors toate privirile la cina Christmas Dipomatic Recepetion, care a avut loc la Palatul Buckingham. Kate Middleton a optat pentru o rochie aurie, semnată de Jenny Packham, care costă 6,400 de dolari, potrivit Daily Mail.

Prințesa de Wales purtat și o ținută realizată în România

Kate Middleton a purtat un compleu tricotat făcut în România (Foto: GettyImages)
Kate Middleton a purtat un compleu tricotat făcut în România (Foto: GettyImages)

Pe 12 octombrie, Kate a vizitat Nottingham Trent University, pentru a vorbi despre importanța sănătății mintale. Cu această ocazie, prințesa de Wales a purtat un compleu tricotat, format dintr-o bluză și o fustă bej. Ținuta a fost realizată în România, iar cu această ocazie Monica Pecheanu Augsburgar, directorul fabricii Augsburg, a ținut să-i mulțumeacă Prințesei de Wales.

„Fabrica noastră Augsburg a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Multumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg pentru aceste momente! Așa cum a visat mama…. O afacere de familie…”, a transmis Monica Pecheanu, fostă campioană la tenis, pe pagina sa de Facebook.

Apariție de neuitat, la Wimbledon

Kate Middleton, într-o ținută verde-mentă (Foto: GettyImages)
Kate Middleton, într-o ținută verde-mentă (Foto: GettyImages)

Kate Middleton a optat pentru culoarea verde, în luna iulie, atunci când s-a dus să urmărească finala de simplu feminin, la Wimbledon. Ea a purtat un compleu de culoare verde-mentă, de la brand-ul Self-Portrait. Prințesa și-a completat ținuta cu o pereche cu pantofi din piele de căprioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net