Drama neștiută din copilăria lui Kate Middleton. De ce râdeau colegele de clasă de ea

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton, soția Prințului William, a dezvăluit că în adolescență, pe când era la școala de fete Downe House, a fost victima bullying-ului. Deseori s-a simțit „torturată de colegele ei răutăcioase”, iar comportamentul celor din jur a afectat-o mai mult decât a lăsat să se vadă.

Ce a povestit Kate Middleton în copilăria ei Foto: arhivă Click!
Ce a povestit Kate Middleton în copilăria ei Foto: arhivă Click!

 Kate Middleton nu a avut o viață ușoară în adolescență

Chiar dacă acum duce o viață ca desprinsă dintr-un basm, în copilărie, Kate Middleton s-a confruntat cu răutățile colegelor ei din liceu. Potrivit lui Katie Nicolls, experta în scris biografii ale membrilor familiei regale, a explicat că ducesa nu a avut o viață ușoară la internatul Downe House.

În acel internat, fetele erau într-o competiție continua, încercând să obțină cele mai bune rezultate. Katie Nicolls spune că multe dintre ele sufereau de numeroase afecțiuni de alimentație. Din dorința de a arăta perfect și de a avea o siluetă de invidat, multe dintre acele fete sufereau crunt și se înfometau.

Kate era ținta bullying-ului 

Astăzi, Ducesa de Cambridge este lăudată pentru eleganța și rafinamentul care o definesc. În trecut, pe când era la liceu, Kate era mai înaltă cu un cap decât restul fetelor și era mai slabă. Tocmai de aceea, era ținta bullying-ului colegelor sale.

O colegă de clasă, Gemma Williamson, a dezvăluit că prințesa arăta "palidă și slabă" când a ajuns la Marlborough College. Ea a spus: „Se pare că a fost agresată foarte rău și cu siguranță arăta slabă și palidă. Avea foarte puțină încredere în ea". Cu toate acestea, fosta directoare a Downe House, Susan Cameron, a negat că ar fi avut cunoștință de vreun act de hărțuire serioasă în perioada în care Kate Middleton a frecventat școala.

Kate susține diverse organizații de caritate

Experiențele prin care a tecut Kate Middleton au determinat-o să susțină diverse organizații de caritate împotriva bullying-ului și și-a folosit rolul pentru a da o voce organizațiilor de caritate care militează pentru a ajuta sănătatea mintală a copiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net