Matthew McConaughey și-a convins greu soția să-l ia de bărbat

11 iunie 2020 17:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Matthew McConaughey a reușit cu greu să o convingă pe soția sa să-l ia de bărbat. Camila Alves a dezvăluit că nu a vrut să se căsătorească niciodată.

Actorul Matthew McConaughey (50 de ani) și-a convins greu soția să-l ia de bărbat. A dezvăluit acest lucru însăși consoarta, Camila Alves (38 de ani). Ea a făcut dezvăluirile cu prilejul împlinirii a 8 ani de căsnicie, în ziua de 10 iunie. Camila a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la căsătorie până ce l-a cunoscut pe Matthew McConaughey în 2006. Întâlnirea cu el a schimbat tot în viața sa. Nu o deranjează nici faptul că nu mai e musculos cum era! Actorul Matthew McConaughey s-a făcut de râs, anul trecut, cu trupul său pufos şi cu burtică la plajă, în Grecia. El și-a petrecut vacanţa împreună cu familia pe insula Antiparos.

Matthew McConaughey, unde îţi sunt muşchii?

Matthew McConaughey, aşa cum nu l-aţi văzut niciodată: poartă tanga în ultimul lui film

Nu o deranjează că nu mai e plin de mușchi

Matthew McConaughey (49 de ani) a câştigat mulţi bani datorită rolurilor pentru care s-a îngrăşat şi a slăbit la comandă, însă reuşise să-şi revină. Până anul trecut, starul, laureat cu premiul Oscar, era plin de muşchi datorită joggingului şi a exerciţiilor fizice la sală. Aşa că a fost un mare şoc pentru fanii săi când paparazzii l-au surprins, anul trecut, pe plajă, fără muşchi. Actorul, bine rotunjit, s-a lăfăit la soare împreună cu soţia sa, fotomodelul Camilla Alves, şi cei trei copii ai lor, Levi (11 ani), Vida (10 ani) şi Livingston (7 ani). Matthew McConaughey, care are o avere de 100 milioane $, a slăbit 20 de kilograme ca să joace rolul unui bolnav de SIDA în filmul “Dallas Buyers Club”, şi a rămas impotent temporar. S-a ales cu o statuetă Oscar, dar soţia sa, care este o focoasă braziliancă, îi făcea mereu reproşuri. De aceea, s-a pus pe tras de fiare până şi-a revenit. Matthew McConaughey a reușit cu greu să o convingă pe soția sa, Camila, să-l ia de bărbat

Mai multe