Meat Loaf, un excentric fără scăpare! Și-a cerut iubita în căsătorie cu un somon

21 ianuarie 2022 9:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Povestea vieții lui Meat Loaf este la fel de impresionantă precum cariera sa care s-a întins pe șase decenii. Artistul a avut o copilărie zbuciumată, o adolescență plină de rebeliune, însă nici la maturitate nu și-a găsit cu ușurință liniștea. 

Meat Loaf, pe numele său adevărat Marvin Lee Aday, s-a născut în Texas, în anul 1947, într-o familie disfuncțională formată dintr-un tată alcoolic și o mamă copleșită de situație. Adesea, sătulă de certurile frecvente și din dorința de a-și proteja copilul, mama lui Marvin îl trimitea pe micuț în vacanțe prelungite la bunici. În anul 1967, Marvis și-a format propria trupă, în Los Angeles, sub numele de Meat Loaf Soul și a început să fie cunoscut în breasla muzicienilor. 

Meat Loaf a întâlnit-o pe cea care avea să îi devină soție atunci când înregistra celebra "Bat Out of Hell". S-a îndrăgostit iremediabil de ea, iar cerea în căsătorie nu a întârziat să apară. Nu a fost una obișnuită!

Meat nu a cerut-o de soție pe Leslie folosind un inel impresionant, ci o porție de somon, potrivit informațiilor apărute în biografia artistului. Leslie a fost, totuși cucerită de inventivitatea artistului și a acceptat cererea. Cei doi s-au căsătorit în anul 1979 și au divorțat în 2001. Între timp au devenit părinții a două fete. 

Sfârșitul aniloe 1970 a fost unul plin de excese pentru Meat Loaf. Artistul muncea extraordinar de mult pentru a-și îndeplini visul de a deveni cunoscut în întrega lume și se confunda în consumul de stupefiante pentru a putea facă ritmului haotic.

Meat Loaf a avut o tinerețe zbuciumată 

Nu de puține ori a avut nevoie de oxigen după terminarea concertelor sau a sesiunilor de înregistrări, dezvăluie un prieten apropiat al artistului, conform lodersound.com. În perioada în care era consumat de dependența de droguri, artistul a luat în considerare și varianta sinuciderii, însă povestea de dragoste pe care a început-o cu Leslie i-a temperat setea pentru excese.

După divorțul de Leslie, artistul a găsit fericirea în brațele femeii care i-a fost alături până în ultima clipă, Deborah Gillespie. 

Meat Loaf, pe numele său adevărat Michael Lee Aday, a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a avut o carieră care s-a întins timp de șase decenii. Muzicianul a fost una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii rock, iar melodia "I'd Do Anything For Love" l-a purtat pe cele mai mari culmi ale succesului. A murit în noaptea de joi spre vineri, 21 ianuarie 2022, iar familia nu a dorit să dezvăluie care este motivul decesului.   

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe