Jim Carrey se retrage din actorie! Motivul care l-a determinat să ia decizia: «Este ceva ce nicio celebritate nu a spus vreodată public»

2 aprilie 2022 9:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jim Carrey a făcut un anunț total neașteptat. După o carieră de 40 de ani în domeniul cinematografiei, actorul a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica proiectelor personale. 

Jim Carrey este cunoscut prin prisma rolurilor de comedie pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Deși se bucură de aprecierea fanilor, actorul a decis că a sosit vremea să se retragă din cinemtografie pentru a petrece timp în liniște, departe de fotoreporteri și interviuri. 

Jim Carrey a mărturisit că s-a săturat de meseria de actor și că preferă să picteze în confrotul propriei case decât să mai învețe alte replici. Cu toate acestea a subliniat că va accepta un rol doar dacă scenariul filmului are potențialul de a rămâne pentru mult timp în memoria privitorilor. 

Citește și: Jim Carey, despre gestul lui Will Smith de la premiile Oscar

„Ascultaţi, mă voi retrage. Fără îndoială. Sunt mai degrabă serios. Asta depinde. Dacă îngerii îmi aduc un scenariu care a fost scris cu cerneală de aur şi care va marca publicul cu siguranţă, aş putea continua, dar iau o pauză. Am impresia, este ceva ce nicio celebritate nu a spus vreodată în public, că m-am săturat de asta. Am făcut destule lucruri. Este suficient", a declarat Jim Carrey. 

Jim Carey l-a criticat public pe Will Smith

Zilele trecute, Jim Carrey și-a exprimat părerea despre controversatul moment de la Oscar care l-a avut protagonist pe Will Smith. Deranjat de o glumă nereușită pe care prezentatorul Chris Rock a făcut-o la adresa soției sale, Will Smith i-a aplicat o palmă. 

Vezi și: Jim Carrey ar fi agresat-o pe Alicia Silverstone în urmă cu mulți ani

Jim Carrey s-a declarat dezgustat și revolat de cele văzute și a criticat public atitudinea pe care a avut-o Will Smith.

Internauții însă sunt foarte atenți la detalii și au scos la iveală o întâmplare care a avut loc în urmă cu mult timp. În anul 1997, Jim Carrey a sărutat-o, cu forța, pe Alicia Silverstone, pe scenă și a încercat să îl sărute pe Will Smith. Fanii i-au reamintit de aceste fapte și l-au rugat să renunțe la ipocrizie! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook șInstagram!   

Mai multe