O actriță pentru adulți vrea să se culce cu 100 de fani, în doar 24 de ore: „Îmi doresc să-i fac pe toți fericiți”

7 octombrie 2024 14:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Modelul OnlyFans Lily Phillips (23 de ani), din Derbyshire, a spus că plănuiește să se culce cu 100 de bărbați într-o singură zi, luna aceasta. Tânăra a explicat că o face pentru a le mulțumi fanilor săi pentru susținerea lor neobosită.

Lily Phillips acceptă bărbați cu vârste curpinse între 18 și 80 de ani

Lily Phillips a mărturisit că admiratorilor săi le place să o vadă făcând lucruri nebunești, așa că le oferă exact ceea ce își doresc. Modelul a spus că viitorii ei parteneri sexual pot avea orice vârstă între 18 și 80 de ani, deoarece nu o interesează foarte tare acest aspect, relatează tabloidul britanic Daily Star.

Deja, au aplicat mii de bărbați dornici să facă sex cu ea, a declarat Lily Phillips. Blondina a spus că are de gând să facă sex cu 12-15 bărbați pe oră, pe 19 octombrie, începând cu 7:00 dimineața. „Vreau să se simtă toți bine. Am emoții, pentru că nu vreau să-i dezamăgesc. Știu că unii dintre ei ar putea fi stresați, iar asta îmi dă și mie mai multe emoții”, a dezvăluit Lily.

Totul va fi filmat

Phillips a spus că nu i se pare nimic înjositor, întrucât ea adoră să facă sex: „Oamenii uită că aceasta este și fantezia mea. Făceam chestii de genul acesta în afara camerei, îmi place sexul, indiferent ce părere au oamenii și nu îmi pasă dacă nu mă cred. Dacă nu aș fi fost în această industrie, nu aș fi putut face asta. Nu exista o altă cale. Cred că 100 de bărbați e un număr atât de frumos. Evident, pare incredibil, dar nu imposibil”. 

Lily Phillips a spus că se va întâlni înainte cu cei 100 de norocoși. „Vreau să arăt foarte bine pentru acești tipi. Bănuiesc că probabil m-au văzut online, iar dacă apar în fața lor mai urâtă, probabil că îi va face să se dezaboneze”, a mai spus ea.

Pentru ca oamenii să participe la maratonul de recunoștință, Lily spune că trebuie să aibă peste 18 ani și să fie de acord să fie filmați cu camera. Și pentru acel videoclip să fie vândut pe pagina ei OnlyFans. „Accept pe oricine, chiar și pe oameni la fel de bătrâni ca bunicul meu”, a spus ea.

Mai multe