O cântăreață celebră, dată afară din benzinărie pentru că era îmbrăcată prea sexy!

30 iunie 2024 13:51   Vedete internaționale

Moment jenant! Cântăreața Kesha (37 de ani) a fost dată afară dintr-o benzinărie din Los Angeles, pe motiv că încerca să se pozeze în ipostaze provocatoare. Îmbrăcată într-o fustă mini de culoare roși și un top scurt, focoasa blondă a fost fotografiată în timp ce-și alimenta autoturismul cu benzină. Un angajat al benzinăriei a observat-o pe artistă, care deține o avere de 10 milioane de dolari, și i-a spus să plece cât mai repede.

Cântăreața Kesha a fost surprinsă în timpul unei ședințe foto la o benzinărie locală din LA. Vedeta pop a purtat o pălărie roșie de cowboy, iar în picioare și-a pus o pereche de cizme negre din piele, peste genunchi.

După puțin timp, șeful benzinăriei și un angajat au ieșit și i-a spus lui Kesha că trebuie să plece pentru că bloca traficul și nu avea permis să pozeze ăn locație. „Ieși afară!”, i-ar fi spus angajatul. Greseala artistei a fost că nu a vorbit în prealabil cu șeful benzinăriei, pentru a se asigura că nu îi pune pe alții în dificultate în timp ce ea se pozează. Cu toate acestea, fanii consideră că ea a fost dată afară din cauză că era îmbrăcată prea sexy.

Cum a slăbit Kesha

Kesha a slăbit spectaculos în ultimul timp! Deși a fost acuzată că a folosit Ozempic, un medicament destinat persoanelor cu diabet - care este folosit pentru slăbit de multe vedete de la Hollywood, Kesha susține că a slăbit în mod natural.

Ea are grijă să mănânce sănătos, însă își dă voie să comsume, din când în când, și ciocolată. În acest fel, vedeta a ajuns la silueta mult visată. „80% din timp am grijă la porții și mănânc legume și proteine ​​slabe. Este îngrozitor de plictisitor, dar în felul acesta corpul meu este mai sănătos și mai fericit. 20% din timp, fac tot ce vreau. Este în regulă să mănânci uneori chiar și multă ciocolată!”, a mărturisit Kesha, în urmă cu ceva timp

Mai multe