O cunoscută actriță a fost la un pas să-și piardă viața: „Am murit și apoi am fost resuscitată”. Cum și-a revenit miraculos

13 octombrie 2023 16:22   Vedete internaționale

O îndrăgită actriță de la Hollywood a fost la un pas de moarte. Este vorba despre Jane Seymour, cea care a interpretat personajul „Dr. Quinn” și care în tinerețe a suferit o intervenție chirurgicală care i-ar fi putut fi fatală. Iată cum a reușit să își revină în mod miraculos.

Jane Seymour la un pas de moarte

În anul 1988, Jane a trăit o experiență aproape fatală pe platoul de filmare. Actrița originară din Marea Britanie, pe atunci în vârstă de 37 de ani, a fost în pericol de a-și pierde viața din cauza unei proceduri chirurgicale efectuate în Spania, conform clickpentrufemei.ro.

Am făcut o injecție cu antibiotic, însă nu în mușchi, așa cum trebuia, ci a ajuns la o venă și am făcut șoc anafilactic atunci. Am murit și apoi am fost resuscitată”, a dezvăluit Seymour în Express.

Actrița a conștientizat că ceva nu era în regulă atunci când a simțit o strângere în gât și inima i-a început să bată cu putere. Această experiență a fost înfricoșătoare pentru celebritatea din Hollywood, dar, în același timp, i-a oferit și o perspectivă nouă asupra vieții.

Am văzut o lumină albă, m-am uitat în jos și am văzut pe toată lumea, i-am auzit țipând”, și-a amintit Jane Seymour potrivit The Times.

Totuși, în fața acelei situații absolut șocante în care viața aproape îi atârna de un fir de ață, vedeta a reușit să își pastreze în mod fantastic calmul, sentiment despr ecare a spus că l-a mai simțit doar în timpul ședințelor de meditație. Totuși, pe lângă acest sentiment de liniște, actrița a recunoscut că a avut un moment de conștentizare în acel evenment în care și-a dat seama mai bine ca oricând că nu este moment să părăsească această lume. 

 „Mi-am amintit că-mi spuneam mine însămi că voiam să mă întorc în corpul meu, pentru că aveam copii pe care voiam să-i cresc... voiam să apuc să-mi las cumva amprenta în lume”, a mărturisit în podcastul „ID10T”, conform sursei citate. 

Din păcate, în loc să primească susținere și înțelegere din partea celor din jur, cunoscuta actrița a fost acuzată de producătorul acelei pelicule că doar s-a prefăcut că are o urgență medicală, cu scopul de a scăpa de filmări.

Mai multe