E oficial! Shakira și Pique și-au anunțat despărțirea, după 12 ani de relație

4 iunie 2022 12:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Shakira și Gerard Pique au confirmat că se despart după 12 ani petrecuți împreună. Primele zvonuri cu privire la separare au apărut imediat după ce s-a aflat că fotbalistul a înșelat-o pe mama copiilor săi cu o studentă în vârstă de 20 de ani. 

Celebra Shakira și Gerard Pique au decis să-și spună ,,adio" după ce relația lor a întâmpinat un obstacol care, pentru cei doi, s-a dovedit a fi imposibil de depășit, infidelitatea fotbalistului. 

Artista de origine columbiană și fotbalistul spaniol au doi copii împreună, dar au decis să se despartă, după ce Gerard a înșelat-o pe iubita sa cu o tânără de 20 de ani. 

Citește și: Shakira a ajuns la spital, din cauza infidelităţii lui Pique?

Din nefericire, confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private a acestora.", au spus Pique și Shakira într-un comunicat.

La scurt timp după ce presa din Spania a scos la iveală detalii despre idila lui Pique cu o altă femeie, mult mai tânără decât Shakira, au apărut imagini cu artista în lacrimi în timp ce urca într-o ambulanță. 

S-a crezut inițial că Shakira a avut un atac de panică la aflarea veștii că cel care i-a fost partener vreme de 12 ani și alături de care a construit o familie, a lăsat totul pentru o femeie necunoscută. 

Shakira a oferit explicații cu privire la imaginile apărute în presă și a declarat că este vorba de fapt de tatăl ei care a s-a accidentat și a fost nevoit să fie transportat la spital. 

Citește și: Cine este noua Shakira a lui Pique? Amanta e cu 25 de ani mai tânără

Shakira l-a întâlnit pe Pique pe platourile de filmare ale videoclipului ei

Povestea de dragoste dintre Shakira și Gerard Pique a început pe platourile de filmare ale videoclipului ,,Waka Waka". Piesa a fost imnul Campionatului Fifa din acel an, eveniment sportiv în cadrul căruia Pique și echipa lui au reputat o victorie fulminantă. 

Shakira a declarat că nu știa nimic despre fotbal și habar nu avea că Pique este un fotbalist celebru. În 2012 cei doi s-au afișat împreună ca un cuplu oficial, iar în 2013 artista columbiană a dat naștere primului copil, un băiețel pe nume Milan. Cel de-al doilea fiu al cuplului, Sasha Pique, a venit pe lume în ianuarie 2016. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe