Premiile Critics' Choice 2024: Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

15 ianuarie 2024 14:22   Vedete internaționale

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă de la gală? A fost „ploaie” de vedete pe covorul roșu de la cea de-a 29-a ediție a Premiilor Critics' Choice, eveniment care a avut loc în Santa Monica, California.

Premiile Critics' Choice 2024. Cel mai bine îmbrăcate vedete

Divele și-au pus pe ele cele mai frumoase rochii de gală și au pozat în fața fotoreporterilor americani. Pe lista celor mai frumoase ținute din acest an se află Margot Robbie (33 de ani), care a optat pentru o rochie roșie de la Balmain, cu umerii căzuți și cu trandafiri roșii în partea de sus. Fanii vedetei cred că și de această dată actrița s-a inspirat dintr-o ținută purtată de păpușa Barbie, pe care a interpretat-o anul trecut în filmul cu același nume. Este vorba despre Radiant Rose Barbie, lansată de compania Mattel în 1996, potrivit news.18.

Rosamund Pike, într-o rochie cu paiete

Și Rosamund Pike (44 de ani) a atras atenția pe covorul roșu. Starul din „Saltburn” a ales să poarte o rochie albastră cu paiete, semnată de casa de modă Rodarte. Actrița a spus că a fost inspirată de ținutele extravagante pe care le-a purtat personajul jucat de ea în  „Saltburn”, Elspeth Catton.

Christina Ricci, ținută decoltată

Christina Ricci (43 de ani) s-a îmbrăcat într-o ținută curajoasă, de la Atsuko Kudo. Rochia neagră din latex i-a scos în evidență bustul, iar actrița a accesorizat-o cu o poșetă de la Carolina Herrera și o pereche de pantofi negri.

Ashley Madekwe (40 de ani) a vrut să arate mai multă piele decât colegele sale, pe covorul roșu de la Premiile Critics' Choice, așa că s-a îmbrăcat într-o rochiță mini colorată, semnată de Balmain. În timp ce unele publicații au pus-o pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete, altele au adăugat-o pe cea a celor mai bine îmbrăcate actrițe de la eveniment. Așa că vă lăsăm pe voi să decideți!

Mai multe