Ce dietă a ținut Margot Robbie pentru a-și pregăti rolul din „Barbie”. Sigur ai și tu aceste alimente în frigider

Pentru a o întruchipa perfect pe Barbie, frumoasa actriță Margot Robbie a avut parte de un regim personalizat. Recent, s-au aflat secretele din spatele fizicului splendid al actriței în vârstă de 33 de ani. Timp de câteva luni artista a ținut o dietă aparte, dar a urmat și un tratament de înfrumusețare deosebit. 

Dieta personalizată a lui Margot Robbie
Dieta personalizată a lui Margot Robbie

Dieta personalizată a lui Margot Robbie

Jasmina Vico, celebra expertă în îngrijirea pielii, a colaborat cu distribuția filmului „Barbie” a declarat pentru Harper's Bazaar că a pregătit un regim personalizat pentru Margot Robbie. Acest plan holistic a inclus o linie personalizată de suplimente, ajustări alimentare și tratamente specializate pentru piele, pe lângă alte produse cosmetice.

Unul dintre secretele lui Robbie a fost includerea alimentelor fermentate în dieta sa, cu un accent deosebit pe kimchi, varza murată și chefir. Jasmina Vico a subliniat că aceste alimente au un impact semnificativ asupra echilibrului bacterian din intestine, cunoscut sub numele de flora intestinală. Cercetările anterioare au arătat că menținerea unui intestin sănătos poate contribui la îmbunătățirea sănătății pielii și la obținerea unui ten radiant. Mai mult, acestea sunt benefice și stării de spiriti, contribuind la reducerea stresului. 

Beneficiile Kimchi

Kimchi-ul, în special, conține lactobacili, o categorie de bacterii probiotice care sprijină sănătatea intestinală. Această conexiune dintre sănătatea intestinului și aspectul pielii este bine documentată, iar studiile au arătat că tulburările intestinale pot fi asociate cu diverse probleme ale pielii, inclusiv acneea. Un studiu din 2015 a evidențiat, de asemenea, proprietățile hidratante ale kimchi-ului, sugerând că prezența acestuia în dieta zilnică poate contribui la menținerea hidratării naturale a pielii, deoarece conține niveluri crescute de acid hialuronic. 

Expertul Jasmina Vico a subliniat importanța unei abordări complete în îngrijirea pielii și a subliniat că sănătatea pielii este strâns legată de sănătatea generală a corpului. Ea a declarat că mulți actori din distribuție nu erau conștienți de legătura între sănătatea intestinului și aspectul pielii. Aceasta pune accentul pe importanța includerii dietei și stilului de viață într-un regim de înfrumusețare eficient. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
colaj jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net