Filmul Barbie scrie istorie! Ce încasări a înregistrat deja producția cu Margot Robbie și Ryan Gosling

Filmul „Barbie” scrie istorie! Regizat de Greta Gerwig (40 de ani), filmul care o are pe Margot Robbie (33 de ani) în rol principal a depășit pragul de un miliard de dolari de încasări, la nivel global, potrivit estimărilor companiei de specialitate Exhibitor Relations.

Margot Robbie, îmbrăcată în roz pe covorul roșu, la premiera filmului „Barbie”
Margot Robbie este actrița principală din filmul „Barbie” (Foto: GettyImages)

Filmul „Barbie”, primul film regizat de o femeie care atinge pragul de 1 miliard de dolari

De asemenea, a devenit primul film regizat de o femeie care atinge această performanță. Este și primul film din istoria de un secol a studioului Warner Bros care a depășit acest prag, într-un interval atât de scurt. Greta Gerwig este actriţă, scenaristă şi regizoare.

A devenit cunoscută graţie filmelor „Lady Bird” şi „Little Women” și a scris scenariul „Barbie” alături de Noah Baumbach. Iar Margot Robbie nu e doar actrița care îi dă viață celebrei păpuși lansate de compania Matell, ci și producătorul principal al filmului. „Am vrut ca Greta să regizeze acest film. Este unul dintre cei mai mari regizori ai generației noastre”, a spus Margot, într-un interviu recent.

La trei weekenduri de la lansare, „Barbie” continuă să se țină bine în clasament. Este al șaselea film care depăşeşte pragul de un miliard de dolari încasări după pandemia de COVID-19. Cu Ryan Gosling în rolul emblematicului Ken, filmul aduce în prim-plan povestea legendarei păpușe de la Mattel, jucată de Margot Robbie, care se aventurează în lumea reală a oamenilor.

A devenit rapid un film-fenomen, care a făcut obiectul unei intense campanii de marketing, conform agerpres.ro. A generat un val de roz la nivel global, toți fanii ducându-se la film îmbrăcați în ținute speciale. De asemenea, de la lansarea comediei, vânzarea de păpuși Barbie a crescut în unele zone din lume, cum ar fi Africa de Sud. În film mai joacă și alți actori cunoscuți precum Will Ferrell, Kate McKinnon și America Ferrera. Iar artiști celebri precum Dua Lipa, Lizzo, The Kid Laroi și Ice Spice apar pe coloana sonoră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Banner mama Andreea Tonciu
banner bianca dragusanu png
image png
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net