Ce operații estetice are Margot Robbie? Cât de naturală este, de fapt, actrița din filmul Barbie

Ce operații estetice are Margot Robbie? Îndrăgita actriță din filmul Barbie care face furori peste tot în lume, a fost analizată de un medic chirug cu experiență, care a oferit verdictul în privința ajustărilor pe care și le-a făcut.

Ce operații estetice are Margot Robbie
Ce operații estetice are Margot Robbie

Ce operații estetice are Margot Robbie?

Dr. Alex Lupoi, medic chirurg platician, a oferit detalii despre intervențiile pe care le are frumoasa actriță. Știm deja ce impact a avut filmul Barbie, dar și păpușa în sine, considerată mult timp un ideal în frumusețe. Ne întrebăm astfel, este Margot Robbie o frumusețe naturală sau a apelat la anumite trucuri? Ei bine, se pare că în afară de câteva mici retușuri, frumoasa blondină este naturală!

„Singura intervenție pe care am dezbătut-o puțin este dacă și-a făcut rinoplastie sau nu, dar mi-am dat seama până la urmă că e doar îmbătrânirea naturală. Margot Robbie mi se pare cel mai bun exemplu pentru o persoană care și-a făcut intervenții minime, de bun simț și la oameni care sunt specializați.

În sensul că în afară de botox și fillere nu cred că și-a mai făcut nimic sincer, pentru că nu pare, așa arată un om care îmbătrânește natural cu mici ajustări să zicem. Sincer, în afară de botoxul la frunte mi se pare că și-a mai pus puțin filler în pomeți și poate puțin în jawline și cam atât. 

Pe lângă asta mi se pare că Margot Robbie este exemplul perfect de: de ce nu este bine să îți faci bichectomie. Bichectomia este operația aia prin care scoți grăsimea din obraji. Și dacă vă uitați al Margot Robbie când era mai tânără, o să vedeți că avea obrajii mai plini. Acum, când a îmbătrânit, are fața ca toate persoanele care îmbătrânesc, mai subțiată, pentru că în timp ce îmbătrânim ni se face și resorbție osoasă sus, să zic unde se vede proeminența osoasă mai mult și ni se duce și grăsimea din față. Atunci, dacă scoți „bula lui Bichat” care este grăsimea de aici din obraji, când îmbătrânești, ea fiind ultima care se duce o să arăți așa (n.r. cu fața foarte suptă). (...)

În concluzie, Margot Robbie ete exemplul perfect pentru oamenii care au impresia că dacă îți faci botox, dacă îți faci fillere, o să arăți super nenatural, pentru că este complet neadevărat. Dacă mergi la niște oameni care sunt specializați și îți faci niște intervenții de bun simț și cât să arăți fresh mereu, nu o să arăți în niciun fel, nici nenatural, nici ciudat.”, a transmis dr. Alex Lupoi pe TikTok. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net