Probleme în paradis? Una dintre cele mai dorite vedete s-a despărțit de iubit? Detaliul care a atras atenția la o gală din New York

13 septembrie 2024 15:45   Vedete internaționale

Probleme în paradis? Dakota Johnson (34 de ani) a apărut recent fără inelul de logodnă, la gala Caring for Women. Vedeta americană, care deține o avere de 14 milioane de dolari, nu a purtat sutien la o rochie cu un decolteu adânc.

Dakota Johnson și Chris Martin s-au despărțit?

Ținuta de la casa de modă Gucci a fost formată din două părți: cea de sus, transparentă și cu detalii metalice arginti și fusta confecționată dintr-o mătase albă.

Dar ce a atras atenția cel mai mult a fost absența bijuteriei cu smarald, în valoare de 445.000 de dolari. Mai ales în contextul în care în ultima vreme s-a tot zvonit că Dakota Johnson și Chris Martin (47 de ani), solistul trupei Coldplay, s-ar fi despărțit.

Cei doi și-au început relația în 2017, iar în 2020 s-au logodit – după ce au primit binecuvântarea fostei soții a muzicianului, actrița Gwyneth Paltrow, și a celor doi copii ai lor, Apple (20 de ani) și Moses (18 ani).

Mai multe