Chris Martin, avertizat de Babasha despre incidentul de pe Arena Națională: „Foarte curând o să auziți și versiunea mea”

Babasha, tânărul cântăreț în vârstă de doar 22 de ani, care a urcat pe scenă alături de Chris Martin și formația lui, a vorbit pentru prima dată după concert despre avertizarea pe care i-a făcut-o solistului britanic. 

Chris Martin și Babasha / foto: Arhiva Click!
Chris Martin și Babasha / foto: Arhiva Click!

Concertul susținut în urmă cu doar câteva zile în România de trupa Coldplay a fost așteptat cu sufletul la gură de zeci de mii de români. Surpriza serii a fost Babasha, cântărețul ales de Chris Martin pentru a cânta pe scenă. Totuși, apariția acestuia a stârnit o serie de revoltă în rândul oamenilor sosiți la eveniment, iar mulți au ajuns să-l huiduiască. Despre acest moment neplăcut, Babasha l-a anunțat pe starul internațional. 

Babasha: „El a zis că nu contează”

După ce apariția lui Babasha pe Arena Națională alături de Chris Martin a creat o serie de revolte, la scurt timp de la incident, cântărețul român a făcut un live pe TikTok prin intermediul căruia a stat de vorbă cu fanii lui și a făcut mai multe dezvăluiri. 

Printre ele s-a numărat una legată de Chris Martin, pe care l-a anunțat, înainte de concert, că sunt șanse mari ca nu toți cei din public să accepte cu brațele deschise apariția lui pe scenă. 

„Eu am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează că mesajul lor este altul și chiar dacă am auzit diverse chestii că ”Bă frate, lumea a reacționat așa din cauză că s-a schimbat vibe-ul”, nici măcar ăsta nu e adevărul, dar am să vă spun eu cum cred că a stat situația, pentru că toată lumea și-a dat cu părerea și mi-aș dori și eu tare mult să-mi dau și foarte curând o să auziți și versiunea mea”, a spus Babasha, pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
image
image
image
image
image
image
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net