Recunoști actrița legendară din imagine? A avut 4 soți și peste 100 de relații. De ce a regretat că are un copil

8 octombrie 2024 7:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Brigitte Bardot, legenda cinematografiei franceze și mondiale, cunoscută pentru frumusețea sa răvășitoare și talentul său actoricesc, împlinește pe 28 septembrie 90 de ani. Cariera sa fulminantă, presărată cu scandaluri și relații tumultoase, a transformat-o într-un simbol al senzualității în anii '50 și '60, dar viața sa personală a fost marcată de numeroase controverse și dureri.

Bardot a avut patru soți și peste 100 de relații amoroase

De-a lungul vieții sale, Bardot a avut patru soți și peste 100 de relații amoroase, printre care s-au numărat atât bărbați celebri, cât și câteva femei. Totuși, printre toate aceste experiențe, unul dintre cele mai mari regrete ale ei a fost nașterea fiului său, Nicolas, din a doua căsătorie cu actorul Jacques Charrier. În memoriile sale, Brigitte a dezvăluit că maternitatea nu a fost niciodată o parte din visul ei, ba chiar a descris sarcina într-un mod dur, spunând că „ar fi preferat să nască un cățeluș” și că fiul ei era ca o „tumoră canceroasă” pe care încerca să o elimine.

Charrier a obținut custodia fiului lor, iar Bardot a rămas dedicată animalelor

Aceste mărturisiri au stârnit un val de controverse, iar relația dintre Brigitte și Nicolas a rămas distanțată de-a lungul anilor. Charrier a obținut custodia fiului lor după divorț, iar Bardot a rămas dedicată mai degrabă animalelor decât propriei familii. Actrița și-a dedicat viața protecției animalelor, înființând o fundație pentru apărarea drepturilor acestora, refuzând până în prezent să aibă o legătură mai apropiată cu fiul ei.

Deși a părăsit lumea cinematografiei la doar 39 de ani, Bardot rămâne una dintre cele mai iconice figuri din istoria filmului, iar viața sa este un exemplu de rebeliune față de normele societății și faima hollywoodiană. La venerabila vârstă de 90 de ani, Brigitte Bardot trăiește înconjurată de câini, la fel de dedicată cauzei animalelor precum în tinerețe, dar fără a simți nevoia de reconectare cu propriul copil.

Mai multe