Ce făcea Monica Bîrlădeanu în timp ce Bobby Păunescu se căsătorea cu Alice Peneacă. Ce i-a spus Andreei Raicu despre depresia ei

Ultima actualizare:

Monica Bîrlădeanu a trecut prin momente dificile în ziua nunții lui Bobby Păunescu cu Alice Peneacă din 2015. Cei doi fuseseră opt ani împreună, iar actrița suferea vizibil. 

Monica Bîrlădeanu a avut o relație lungă cu Bobby Păunescu / foto: arhiva
Monica Bîrlădeanu a avut o relație lungă cu Bobby Păunescu / foto: arhiva

În timp ce majoritatea invitaților și apropiaților celor doi proaspăt căsătoriți se bucurau de această zi specială, nu toată lumea a fost cu zâmbetul pe buze.

O persoană care a suferit în tăcere a fost Monica Bârlădeanu, fosta iubită a lui Bobby Păunescu, cu care acesta a împărțit opt ani din viață. Deși a încercat să își ascundă sentimentele și să pară împăcată cu noua realitate, actrița a avut momente în care suferința ei a fost evidentă.

În ziua nunții Monica Bîrlădeanu nu a fost în apele ei

În cursul aceleiași zile, Monica a fost văzută vizibil agitată. Pentru a se consola, a ales să meargă la cumpărături, o metodă clasică de distragere a atenției de la probleme.

A petrecut ceva timp într-un magazin din Capitală, iar ulterior a fost surprinsă vorbind la telefon pentru câteva minute în mașină, în timp ce fuma țigară după țigară.

Privirea sa adâncă și zâmbetul ei obișnuit au fost umbrite de tristețea pe care încerca cu greu să o ascundă, lucru pe care l-a făcut cu profesionalismul caracteristic unui actor.

Chiar și ținuta sa – o cămașă cu mânecă lungă, o fustă neagră și o geantă în aceeași nuanță sobră – părea să reflecte starea sa interioară.

Spre seară, când ceremonia de nuntă a început, Monica a ales să își petreacă timpul într-un alt cadru, participând la petrecerea aniversară a prietenei sale, Andreea Raicu.

Prezența la acest eveniment și reîntâlnirea cu câteva prietene apropiate i-au adus, se pare, un moment de respiro. Chiar dacă părea mai liniștită, cei din jur au observat că Monica nu se simțea în cea mai bună formă și i-au cerut explicații cu privire la starea sa, se menționează într-un articol Cancan de la vremea aceea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Dallas profimedia 0425392000 (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner Monica Birladeanu
Banner Gogonele
S-au cazat în hotelul preferat din Vegas al regretatului Elvis Presley
andreea balan si victor cornea instagram jpg
banner denisa filcea png
Banner Mihai Traistariu
nunta irinel columbeanu monica gabor LD 0993 JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net