Ce invitați de seamă au venit la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță! Motivul pentru care Gina Pistol a fost singură la petrecere

Ultima actualizare:

Nunta Monicăi Bîrlădeanu (45 de ani) cu medicul militar Valeriu Gheorghiță (42 de ani) s-a desfășurat într-un cadru de vis, la Palatul Snagov, sâmbătă 5 octombrie, unde invitații au fost aleși pe sprânceană.

Invitatele s-au întrecut în ținute la nunta Monicăi Bîrlădeanu Foto: Instagram
Invitatele s-au întrecut în ținute la nunta Monicăi Bîrlădeanu Foto: Instagram

Printre invitații de la nunta selectă a Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță s-au numărat personalități din show-biz, din politică sau din lumea medicală, precum: Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și soțul Virgil Șteblea, actrița Maria Buză, Andreea Raicu, Elvira Deatcu și soțul ei, Daciana Sârbu, Gina Pistol etc.

Daciana Sârbu și-a făcut apariția la nuntă alături de fiica ei, care a surprins pe toată lumea cu frumusețea și rafinamentul ei. Este știut faptul că soțul frumoasei blonde, Victor Ponta, nu prea agreează petrecerile sau mondenitățile. Și Gina Pistol a venit singură la nuntă, în timp ce soțul ei, Smiley, a ales să onoreze invitația Lorei și a lui Ionuț Ghenu, care s-au căsătorit și ei religios în aceeași zi.

De ce a venit Gina Pistol singură la nunta Monicăi Bîrlădeanu

Actrița Maria Buză, colega din Monicăi din serialul „Groapa” ( de la Pro TV) și formația Direcția 5 au întreținut atmosfera la petrecere.

Cei doi au relație de mai bine de un an de zile, însă au încercat din răsputeri să țină la secret atât amănunte din intimitatea lor, dar și data nunții și detalii despre cel mai important eveniment din viața lor. Prima persoană, însă, care i-a dat de gol a fost Dana Budeanu, care a dezvăluit că cei doi îndrăgostiți se vor căsători cu mare fast pe 5 octombrie.

Prezentatoarea Antena Stars, Geanina Ilieș a fost cea care a făcut publică prima fotografie cu mireasa Monica Bîrlădeanu, care a strălucit pur și simplu în cea mai importantă zi din viața ei într-o rochie superbă mulată pe corp, transparentă, cu un decolteu adânc și accesorizată cu fulgi pe poale. Monica a purtat ca accesorii un colier superb, dar și o pereche de cercei strălucitori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
dana rogoz 1 1 webp
naomi campbell getty jpg
meghan markle rochie rosie lachildrendshospital gettyimages jpg
banner magdalena chihaia png
tort de nunta png
 Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) este extrem de încântat de revenirea "acasă", la PROTV
banner sanziana buruiana png
mihai leu si sotia anna jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net