Care este parfumul preferat al Monicăi Bârlădeanu. Nu și-l permite orice femeie de rând

Vedetele autohtone au fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru admiratorii lor. De exemplu, mulți au fost curioși să afle care este parfumul preferat al Monicăi Bîrlădeanu, actrița care a făcut furori de-a lungul timpului, pe micile ecrane.

Parfumul preferat al Monicăi Bîrlădeanu / Foto: Colaj Instagram
Parfumul preferat al Monicăi Bîrlădeanu / Foto: Colaj Instagram

Cât costă parfumul preferat al Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu se numără printre actrițele care au reușit să cucerească publicul, atât prin talentul actoricesc, cât și prin frumusețe. Întotdeauna a avut grijă de imaginea ei și nu a ieșit niciodată în lumina reflectoarelor fără să se asigure că arată impecabil. În vârstă de 45 de ani, actrița se bucură de un succes incomparabil în carieră și e lesne de înțeles că își poate permite să își satisfacă orice moft. Dovadă fiind chiar unul dintre parfumurile pe care le folosește.

La un moment dat, aceasta spunea că adoră un anumit parfum franțuzesc, pe care îl folosește în mod obsesiv. Este vorba despre Ex Nihilo Iris Porcelana, care valorează peste 2.000 de lei și pe care nu orice femeie de rând și-l poate permite.

„Parfumul preferat… Mai nou, Ex Nihilo Iris Porcelana. L-am primit de ziua mea și nu mă pot despărți de el. Mă parfumez și dacă stau toată ziua în casă”, spunea Monica Bîrlădeanu.

Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu la 45 de ani

Monica Bîrlădeanu are 45 de ani, însă nu își arată vârsta nici pe departe. Actrița reușește să se mențină într-o formă fizică demnă de invidiat, întrucât este foarte atentă la stilul ei de viață. Pe lângă o dietă strictă, aceasta recunoaște că apelează și la alte metode pentru a fi mereu în formă.

De la 40 de ani încoace am făcut câteva «commitment-uri». Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri «sfinte», peste care nu calcă. Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.

Al doilea e față de sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc. Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme… pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.

Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta”, scria Monica Bîrlădeanu, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net