Rita Ora a făcut senzație la MTV EMA! Iată cum s-a îmbrăcat

14 noiembrie 2022 14:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rita Ora (31 de ani) a fost gazda evenimentului MTV EMA (Europe Music Awards), duminică, în Germania, alături de soțul ei, Taika Waititi (47 de ani).

Citește și: Rita Ora, aproape goală la studioul de înregistrări

Diva a schimbat nu mai puțin de opt ținute pe parcursul serii. Cea mai spectaculoasă apariție a fost rochia Elie Saab, pe care Rita Ora a etalat-o pe covorul roșu, atunci când a ajuns la PSD Bank Dome, din Düsseldorf. Ținuta a fost transparentă și foarte decoltată, cu flori din broderie aplicate. Artista britanică a fost curajoasă și a ales să nu poarte sutien, potrivit Daily Mail. Superba rochie face parte din colecția de primăvară 2023, a casei de modă Elie Saab.  

Iată și: Rita Ora, scene sexy pe yacht! A fost la un pas de o gafă vestimentară din cauza bikinilor prea mici

A purtat o ținută cauciucată

Una dintre ținutele purtate de Rita Ora a stârnit amuzamentul fanilor săi, care au comparat-o cu roțile unei mașini. Este vorba despre un compleu minuscul din cauciuc, pe care artista l-a purtat cu mândrie. Ce-i drept, o ajută și silueta! 

Vezi și: Rita Ora, mai sexy ca oricând! Imaginile interzise minorilor pe care le-a făcut publice după un antrenament

Este a doua oară când Rita, care are o avere de 30 de milioane de dolari, prezintă acest eveniment. Ea a debutat ca gazdă a MTV EMA în 2017. La spectacolul de anul acesta, cântăreața a interpretat pe scenă hit-ul ei celebru, "R.I.P", spre fericirea fanilor ei.

Îți mulțumesc că ai prezentat cu mine, Taika”, i-a spus Rita soțului ei, pe scena de la MTV EMA. Acesta a răspuns în glumă: „Îți mulțumesc că m-ai luat cu tine”.

Te-ar putea interesa și: Rita Ora a rămas în lenjerie intimă la filmări

Taika și Rita au stârnit pentru prima dată zvonuri despre relația lor, în 2021, când cei doi au fost văzuți împreună, într-una dintre postările ei de pe Instagram. Mai târziu, au venit împreună pe covorul roșu, la premiera filmului Suicide Squad 2. De atunci, au participat la câteva evenimente împreună, inclusiv o proiecție a filmului Thor: Love and Thunder la Londra, în iulie. Iar, în august anul acesta, au confirmat că s-au căsătorit. 

Mai multe