Salma Hayek, în costum de baie la 57 de ani! Și-a bronzat decolteul pe iaht

14 august 2024 15:26   Vedete internaționale

Salma Hayek (57 de ani) și-a afișat cu mândrie formele voluptuoase și frumusețea naturală într-un nou set de fotografii pe rețelele de socializare, marți. Actrița mexicană, care deține o avere de 200 de milioane de dolari, și-a etalat bustul generos într-un sutien de baie de culoare mov, iar în partea de jos și-a pus un șal lung, în culorile galben, verde și roz.

Salma Hayek s-a pozat nemachiată

Nemachiată și cu părul în vânt, vedeta din „Magic Mike's Last Dance” a fost pozată la bordul unui iaht. Deși fanii au lăudat-o pentru cum arată, ea a publicat imaginile sexy însoțite de mesajul: Nu îmi stă bine părul azi!.

Salma Hayek este căsătorită cu miliardarul francez François-Henri Pinault (62 de ani), alături de care are o fată, Paloma (16 ani). Recent, ea a avut onoarea de a duce torța olimpică la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Are o legătură profundă cu Franța, datorită soțului său, și a participat adesea la dineuri organizate de președintele Emmanuel Macron.

Cum se menține în formă Salma Hayek

Deși un corp pe care mulți îl consideră perfect, Salma Hayek a dezvăluit că iubește mâncarea și că e mândră de formele ei. În general, mănâncă destul de sănătos.

„Nu sunt slabă”, a spus ea pentru revista More, în urmă cu ceva timp. „Sunt la limita să devin dolofană în orice moment, dar sunt fericită așa.”  Micul dejun este masa preferată a zilei pentru Salma Hayek, deși are o rețetă puțin neobișnuită, dar ea insistă că este delicioasă și sănătoasă. Micul ei dejun include un amestec de fructe de pădure și legume. Ea a împărtășit ghidul ei pas cu pas pentru masa copioasă pe Instagram și a spus: „Nu pare că are un gust grozav, dar este delicios”.

Pentru a face această rețetă, veți avea nevoie de aproximativ jumătate de cană din fiecare dintre aceste ingrediente; Iaurt, papaya, afine, mango, căpșuni, rodie, țelină, ardei roșu, castraveți, migdale și unt de cocos.

La prânz, Salma Hayek consumă salată sau un sendviș, iar la cină preferă tacos și guacamole cu fructe de mare.

Mai multe