Mai fierbinți decât vara! Divele și-au etalat siluetele perfecte la plajă

Vara este scuza perfectă pentru o vacanță, iar divele de peste Ocean nu fac excepție. Actrițe, modele, și cântărețe – toate au profitat de vremea frumoasă făcând plajă și baie în mare, în ultimele săptămâni. Cele mai multe au ales Europa drept destinația lor preferată pentru sezonul cald.

Heidi Klum și Tom Kaulitz, în vacanță în Sardinia

Heidi Klum, într-un costum de baie roz
Heidi Klum, la plajă în Italia (Foto: Profimedia)

Heidi Klum (51 de ani) și soțul ei tinerel, muzicianul Tom Kaulitz (34 de ani), au fugit într-o escapadă în Sardinia, Italia, zilele trecute. Modelul german a fost surprins etalându-și silueta perfectă într-un costum de baie roz, format din două piese. Jurata de la „America's Got Talent”, care se laudă cu o avere de 160 de milioane de dolari, s-a bronzat și s-a bălăcit în Marea Mediterană. Din când în când, și-a bătut soțul la cap să o dea cu cremă cu protecție solară, iar el a executat imediat „ordinele”.

Gisele Bündchen s-a distrat în Miami

Gisele Bündchen, în costum de baie
Gisele Bündchen a făcut paddle boarding în Miami (Foto: Profimedia)

Gisele Bündchen (43 de ani) a ales Miami, Florida, drept destinație de vacanță. Fostul îngeraș de la „Victoria’s Secret”, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a fost văzută făcând paddle boarding (un sport nautic în care stai în picioare pe placă și vâslești n.r), în compania iubitului său, Joaquim Valente (34 de ani). Gisele s-a bronzat într-un costum de baie sexy de culoare verde, dar și-a pus o pălărie de paie în cap, pentru a nu face insolație. Fotomodelul brazilian nu a purtat machiaj, fiind foarte încrezătoare în propria frumusețe naturală.

Vittoria Ceretti, fără Leonardo DiCaprio în Spania

Vittoria Ceretti, într-un costum de baie alb
Vittoria Ceretti și-a etalat silueta de model (Foto: Profimedia)

Vittoria Ceretti (26 de ani) s-a distrat alături de mai multe prietene în Formentera, Spania. Ea a plecat în vacanță fără celebrul ei iubit, Leonardo Dicaprio (49 de ani). Manechinul italian, care are o avere de 4 milioane de dolari, a fost surprins de fotoreporterii spanioli în timp înota în Marea Mediterană. Superba brunetă a purtat un costum de baie alb, care i-a accentuat bronzul.

Lila Grace Moss, cu prietenele în Ibiza

Lila Grace Mos, într-un costum de baie vișiniu
Lila Grace Moss a făcut plajă în Spania (Foto: Profimedia)

Lila Grace Moss (21 de ani) a fost văzută în compania amicelor sale la plajă, în Ibiza, Spania. Fiica supermodelului Kate Moss a fost surprinsă într-una din zile în timp ce făcea baie în mare, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare vișinie. Lila, care se laudă cu o avere de 5 milioane de dolari, s-a răcorit cu prietenele la un cocktail pe plajă, apoi toate au încercat să facă paddle boarding.

Kim Kardashian, la plajă cu surorile ei

Kim Kardashian, într-un costum de baie negru
Kim Kardashian s-a pozat sexy în Turks şi Caicos (Foto: Instagram)

Kim Kardashian (43 de ani) a fost în Insulele Turks şi Caicos, din Marea Caraibilor, alături de surorile ei. Vedeta americană, care deține o avere de 1,7 miliarde de dolari, și-a expus cu mândrie formele voluptoase, într-un costum de baie minuscul, de culoare neagră. În jurul taliei, Kim a purtat un lanț argintiu.

Salma Hayek, vacanță cu familia

Salma Hayek în costum de baie albastru
Salma Hayek s-a distrat în apă (Foto: Instagram

Salma Hayek (57 de ani) a demonstrat din nou că vârsta e doar un număr. Cel puțin pentru ea! Actrița de origine mexicană, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a fost recent în vacanță într-o locație misterioasă, alături de soțul ei, miliardarul francez François-Henri Pinault (62 de ani), și de fiica lor, Valentina Paloma (16 ani). Salma a dezvăluit că adolescenta este cea care îi face pozele în costum de baie. Valentina a surprins-o pe mama ei în timp ce se urca pe iaht. Vedeta s-a bălăcit într-un costum de baie albastru, care i-a scos în evidență bustul generos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net