Mădălina Ghenea, apariție de senzație în costum de baie, pe insula Capri. „Am rămas fără cuvinte”

Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, și-a lăsat din nou fanii cu gura căscată! Frumoasa actriță româncă, una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, și-a etalat încă o dată corpul impecabil într-un costum de baie incitant, galben, din două piese, într-un nou shooting pe insula Capri, Italia.

Imagini incendiare cu Mădălina Ghenea în costum de baie / foto: GettyImages
Imagini incendiare cu Mădălina Ghenea în costum de baie / foto: GettyImages

Mădălina Ghenea (36 de ani) este cunoscută pentru talentul său la actorie, pentru frumusețea sa, fiind supranumită Sophia Loren de România, dar și pentru faptul că a avut câteva relații tumultuoase. Actrița s-a iubit cu bărbați celebri, cum ar fi Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Philip Plein sau Michael Fassbender. De asemenea, ea obișnuiește să-și delecteze adepții din social media cu imagini senzuale.

De data aceasta, modelul a publicat pe contul său de Instagram imagini absolut incendiare, de la o nouă ședință foto care a avut loc pe insula Capri din Italia. Superba româncă s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie galben, din două piese, într-un peisaj de vis.

Imaginile publicate au fost apreciate de zeci de mii de fani: „Ești ca o rază de soare!”, „Cea mai frumoasă femeie din lume”, „Am rămas fără cuvinte”, „Incredibilă!”, „Ești o femeie uimitoare!”, „O femeie la fel de unică, frumoasă și magnifică precum Cleopatra”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Mădălina Ghenea, în costum de baie pe insula Capri

Cunoscută atât ca actriță, cât și ca model, Mădălina Ghenea a participat, de-a lungul timpului, la numeroase campanii și ședințe foto pentru case de modă renumite, branduri de haine, bijuterii și lenjerie intimă. De asemenea, a avut apariții în producții de succes și a defilat pe covorul roșu alături de nume mari de la Hollywood.

În 2021, superba româncă a primit rolul principal în thrillerul „Deep Fear” și a jucat alături de unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood: Ed Westwick. După succesul înregistrat cu pelicula care a avut premiera în toamna anului 2023, Mădălina Ghenea are agenda plină de evenimente. Românca va fi protagonistă într-o nouă franciză de acțiune, care va avea trei filme, fiind vorba despre „The Lost Book of Creation”, unde va juca alături de Matt Hookings.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
Dimitri Vegas Like Mike 2018 cr Boy Kortekaas billboard 1548 webp
Andreea Bălan pregătește pe 16 octombrie spectacolul aniversar pentru 30 de ai de carieră
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net