Andreea Sasu și Philipp Plein au dezvăluit sexul bebelușului! Vine și al patrulea băiat al designerului german!

Ultima actualizare:

Românca Andreea Sasu și celebrul designer german Philipp Plein au dezvăluit sexul bebelușului lor, în cadrul unui eveniment găzduit la reședința luxoasă a creatorului de modă din sudul Franței. 

Românca Andreea Sasu a dat lovitura! Îl va aduce pe lume, în curând, pe cel de-al patrulea moștenitor al celebrului designer german Philipp Plein. 

Desiginerul, care are lipici la românce a șocat, recent, când a anunțat în presa germană că s-a despărțit de mama a doi dintre băieții săi, italianca Lucia Bartoli, și a revenit în brațele româncei Andreea Sasu, cu care a mai avut în trecut o relație. Acesta a confirmat, totodată, că românca este însărcinată și că va aduce pe lume, în curând, un copil.

Philipp Plein, tătic de băiat pentru a patra oară

După ce a petrecut Paștele catolic în compania băieților săi și a italiencei Lucia Bartoli, duminică 21 aprilie 2024, designerul german a organizat împreună cu actuala iubită, românca Andreea Sasu, o ceremonie grandioasă de „gender reveal “( n.r: dezvăluirea sexului bebelușului) la reședința sa luxoasă din sudul Franței, în compania prietenilor și a apropiaților. 

Designerul și iubita lui au apărut ținându-se de mână, în ținute albe, într-un decor de poveste și au dezvăluit că vor avea un băiețel, tot cerul deasupra reședinței fiind împânzit de un fum de culoare albastră. 

„E băiat! E o binecuvântare că anul acesta va veni pe lume cel de-al patrulea fiu al meu! Toți cei care mă cunosc știu că îmi ador copiii! Sunt nebun după ei! Îi iubesc mai mult decât îmi iubesc propria viață!

Romeo, Rocket și Rouge mi-au schimbat viața și m-au făcut să devin un om mai bun. Sunt recunoscător, de asemenea, și le mulțumesc Luciei și Fernandei pentru acești copii minunați

Copiii noștri sunt un motiv să facem din această planetă un loc mai bun”, a fost mesajul postat de Plein, pe pagina lui de Instagram, după ceremonie. 

Philipp Plein: „Ne-am mutat împreună anul trecut”

Andreea Sasu (34 de ani) și Philipp Plein (46 de ani) au avut o relație amoroasă tumultuoasă în trecut, dar au luat-o ulterior pe drumuri separate.  Între timp, designerul german s-a mai iubit și cu o altă româncă celebră, este vorba de Mădălina Ghenea. După românca noastră, Plein a început o relație cu influencera Lucia Bartoli, care i-a adus pe lume pe doi dintre băieții reputatului designer. 

Chiar dacă anii au trecut, Philipp Plein a rămas, se pare, cu gândul tot la Andreea Sasu și iată că cei doi formează din nou un cuplu și vor deveni părinții unui băiețel în curând. Este cel de-al patrulea moștenitor al celebrului designer german, care mai are trei băieți rezultați din alte două relații. 

Ne-am mutat împreună anul trecut”, a dezvăluit designerul pentru Bild, confirmând astfel că a reluat povestea de iubire cu Andreea Sasu. 

De altfel, Plein i-a făcut cadou Andreei de ziua ei un bolid de fițe, cu care tânăra s-a mândrit pe rețelele de socializare. 

Plein mai are trei băieți și o avere estimată la 800 de milioane de euro

Philipp Plein, în vârstă de 46 de ani, a trăit până în toamna anului trecut o poveste de iubire alături de Lucia Bartoli, o tânără influenceriță de 24 de ani, foarte cunoscută și apreciată în Italia. În octombrie 2023, creatorul de modă a devenit tată pentru a treia oară, atunci când Lucia Bartoli l-a adus pe lume pe ce-al de-al treilea fiu al designerului, Rouge Sky Galaxy. Philipp și Lucia mai au împreună un băiețel, Rocket „Rocky” Halo Ocean, care a venit pe lume pe 16 mai 2022. 

Designerul german mai are, însă, și un al treilea fiu, Romeo Prince, în vârstă de 11 ani, rezultat în urma relaţiei cu Fernanda Rigon. Acesta locuieşte împreună cu mama sa, în Brazilia. Plein și-a ținut, însă, ascuns primul băiat, ceva timp, căci designerul a luptat pentru custodia acestuia ani întregi.

Philipp Plein este un reputat designer german, care a fondat brandul de modă ce îi poartă numele și are o avere estimată la 800 de milioane de euro.

Philipp Plein i-a dat o mașină cadou Andreei

Cine este Andreea Sasu?

Andreea Sasu este un model în vârstă de 34 de ani și este originară din Pașcani. Românca a devenit cunoscută în Italia după mai multe apariții tv.

Andreea a mai avut o relație cu Philipp Plein în urmă cu patru ani, însă creatorul de modă ar fi înșelat-o atunci cu o altă frumusețe. După ruptură, Plein a tot încercat să o împace pe româncă și iată că, într-un final, a reușit să o convingă să formeze din nou un cuplu. 

„Am vorbit cu el şi mi-a zis că vine la Bucureşti. Mă bucur tare că, în sfârşit, a venit la noi în ţară pentru inaugurarea magazinului său. Nu, cât timp am fost împreună, nu am apucat să venim.

Nu aveam cum să vin cu el, având în vedere că el are acum o altă relaţie. Eu sunt foarte bine! Mi-a cerut să vin cu el, însă nu am acceptat. Nu aș fi putut veni cu el după tot ce mi-a făcut. L-am iertat de două ori până acum şi încă nu ştiu… Nu pot să am o viaţă liniştită, aşa cum îmi doresc eu, lângă el.

Orgoliul meu de femeie nu mă lasă să accept aşa ceva. Şi cred că pot să am orice bărbat vreau! Aseară, după eveniment, am vorbit din nou. Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el.

Ştiu că mă iubeşte şi vrea să-mi arate că face totul pentru mine, ca să se întoarcă la mine. Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”, a povestit românca în 2017, atunci când designerul german și-a inaugurat magazinul într-un hotel de lux, din București. 

Andreea Sasu s-a mutat în Italia în anul 2010 și a încercat să își construiască o carieră în televiziune, apărând într-o emisiune unde a jucat rolul de ispită.

Românca a avut relații cu mai mulți bărbați celebri din afară, printre care motociclistul italian Andrea Iannone, pilot în Moto GP, dar și fotbalistul italian Riccardo Saponara. Andreea a fost nominalizată în topul celor mai frumoase partenere de fotbaliști, în perioada în care a format un cuplu cu Riccardo Saponara (32 de ani), actualul jucător al celor de la Ankaragucu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net