Philipp Plein a devenit tătic pentru a treia oară! Designerul a publicat prima imagine adorabilă cu micuțul, hrănit la sân

Bucurie mare în familia designerului Philipp Plein. Acesta a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Designerul a publicat prima imagine adorabilă cu bebelușul, hrănit la sân de mama lui.

Designerul german Philipp Plein (45 de ani) e în culmea fericirii! Creatorul de modă a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, frumoasa Lucia Bartoli, a adus pe lume, zilele acestea, un băiețel perfect sănătos, care s-a născut dimineața, la ora 11:44, și a avut 3.59 kilograme.

Designerul nu s-a putut abține și a publicat, pe rețelele de socilizare imagini înduioșătoare cu cel de-al treilea moștenitor al său, chiar în momentul în care bebelușul era hrănit la sân de către mama lui, pe patul de spital.

Ce nume poartă al treilea moștenitor al creatorului de modă?

Creatorul de modă, care este un bărbat cât se poate de galant, a surprins-o pe partenera lui, care l-a făcut tătic, cu buchete imense de trandafiri albi.

Philipp Plein a ales un nume special pentru fiul său nou-născut. Pe micuț îl va cheama Rouge Sky Galaxy.

Al treilea fiu al meu, Rouge Sky Galaxy s-a născut la ora 11:44 și a avut 3,59 de kilograme. Dumnezeu este mare!”, a fost mesajul postat de Philipp Plein pInstagram,la puțin timp, după ce a devenit tată.

Philipp Plein și partenera sa de viață, frumoasa Lucia Bartoli, o influenceriţă extrem de cunoscută din Italia, mai au împreună un băiețel, Rocket „Rocky” Halo Ocean, care a venit pe lume pe 16 mai, anul trecut.

Și-a ținut primul copil ascuns ani de zile

Philipp Plein mai are, însă, un fiu, Romeo Prince, în vârstă de 9 ani, în urma relaţiei cu Fernanda Rigon. Acesta locuieşte împreună cu mama sa, în Brazilia.

Plein și-a ținut, însă, ascuns primul băiat, ceva timp. Celebrul designer a luptat pentru custodia acestuia ani întregi.

Pe 25 decembrie 2014, fiul meu, Romeo Prince Plein, care avea atunci un an şi şase luni, a plecat cu mama lui în Brazilia. De atunci, am pierdut ani de zile luptându-ne cu avocaţi inutili pentru nimic, în loc să-i oferim fiului nostru ceea ce merită cu adevărat, o mamă şi un tată”, a dezvăluit designerul pe Instagram, la acel moment.

Philipp Plein, îndrăgostit lulea de Bianca Drăgușanu. Botezatu l-a dat de gol!

Philipp Plein, excentricul designer german, a fost de multe ori cucerit de frumusețea româncelor. Acesta a avut relații scurte cu două dintre ele, este vorba de fotomodelul Mădălina Ghenea, dar și cu Andreea Sasu.

La un moment dat, designerul făcuse o pasiune pentru Bianca Drăgușanu, pe care ar fi curtat-o îndelung prin intermediul rețelelor de socializare. Cătălin Botezatu a fost cel care l-a și dat în vileag, spunând că Plein ar fi dorit chiar să se căsătorească cu Bianca Drăgușanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net