Bianca Drăguşanu îl joacă pe degete pe Philipp Plain de 4 luni

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Tristan TateFoto: Instagram
Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Tristan TateFoto: Instagram

Bianca Drăguşanu are lipici la bărbaţi celebri şi potenţi financiar. Dacă până acum se ştia că fosta prezentatoare de la Kanal d i-a sucit minţile doar milionarului englez Tristan Tate, cu care s-a împăcat de câteva zile, ei bine, farmecele blondei l-au cucerit şi pe designerul german, Philipp Plain. Celebrul creator de modă a făcut o pasiune pentru femeile din România, fiind până acum cuplat cu două dintre ele, actriţa Mădălina Ghenea şi modelul Andreea Sasu.

Bianca Drăguşanu (36 de ani) este noua ţintă a lui Philipp Plain (40 de ani), care şi-a propus serios să o cucerească. În anturajul vedetei se vorbeşte mereu despre designerul german, care a făcut se pare o obsesie pentru românca noastră. Şi nu de ieri sau de azi. Se pare că celebrul creator de modă se ţine de capul Biancăi de câteva luni bune. A încercat să o agaţe vorbind despre pasiunea lor comună, moda, dar nu prea i-a ieşit, aşa că a trecut direct la subiect. El a fost cuplat în trecut cu actriţa Mădălina Ghenea şi modelul Andreea Sasu şi se pare că i-ar fi trecut prin pat şi fosta asistentă tv, Loredana Chivu.  


    Mădălina Ghenea și Philipp Plein s-au iubit 38 de zileFoto: Arhiva personală
Mădălina Ghenea și Philipp Plein s-au iubit 38 de zileFoto: Arhiva personală

"Philipp Plain a făcut rost de numărul Biancăi de telefon şi o tot sună. De cele mai multe ori, el iniţiază apeluri video, aşa că mulţi l-au văzut atunci când ei doi au vorbit în public. Şi foştii ei colegi din Kanal d ştiu că Philipp se ţine de capul ei de vreo 4 luni. O sună periodic, face pauze de câte o săptămână, după care iar începe. Bianca nu i-a lăsat niciun moment de înţeles că ar avea vreo şansă la inima ei, ci dimpotrivă, l-a trimis la plimbare. El o provoacă tot timpul şi o face laşă, pentru că nu vrea să accepte o întâlnire cu el, dar ea nu se lasă ispitită", au povestit prietenele vedetei pentru Click!

Recent, Bianca i-a mai dat o şansă lui Tristan Tate, milionarul englez, cu care s-a afişat după despărţirea de Victor Slav. Cei doi au plecat săptămâna trecută în vacanţă împreună la Cannes şi se pare că şi-au refăcut relaţia.        

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net