Bianca Drăguşanu îl joacă pe degete pe Philipp Plain de 4 luni

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Tristan TateFoto: Instagram
Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Tristan TateFoto: Instagram

Bianca Drăguşanu are lipici la bărbaţi celebri şi potenţi financiar. Dacă până acum se ştia că fosta prezentatoare de la Kanal d i-a sucit minţile doar milionarului englez Tristan Tate, cu care s-a împăcat de câteva zile, ei bine, farmecele blondei l-au cucerit şi pe designerul german, Philipp Plain. Celebrul creator de modă a făcut o pasiune pentru femeile din România, fiind până acum cuplat cu două dintre ele, actriţa Mădălina Ghenea şi modelul Andreea Sasu.

Bianca Drăguşanu (36 de ani) este noua ţintă a lui Philipp Plain (40 de ani), care şi-a propus serios să o cucerească. În anturajul vedetei se vorbeşte mereu despre designerul german, care a făcut se pare o obsesie pentru românca noastră. Şi nu de ieri sau de azi. Se pare că celebrul creator de modă se ţine de capul Biancăi de câteva luni bune. A încercat să o agaţe vorbind despre pasiunea lor comună, moda, dar nu prea i-a ieşit, aşa că a trecut direct la subiect. El a fost cuplat în trecut cu actriţa Mădălina Ghenea şi modelul Andreea Sasu şi se pare că i-ar fi trecut prin pat şi fosta asistentă tv, Loredana Chivu.  


    Mădălina Ghenea și Philipp Plein s-au iubit 38 de zileFoto: Arhiva personală
Mădălina Ghenea și Philipp Plein s-au iubit 38 de zileFoto: Arhiva personală

"Philipp Plain a făcut rost de numărul Biancăi de telefon şi o tot sună. De cele mai multe ori, el iniţiază apeluri video, aşa că mulţi l-au văzut atunci când ei doi au vorbit în public. Şi foştii ei colegi din Kanal d ştiu că Philipp se ţine de capul ei de vreo 4 luni. O sună periodic, face pauze de câte o săptămână, după care iar începe. Bianca nu i-a lăsat niciun moment de înţeles că ar avea vreo şansă la inima ei, ci dimpotrivă, l-a trimis la plimbare. El o provoacă tot timpul şi o face laşă, pentru că nu vrea să accepte o întâlnire cu el, dar ea nu se lasă ispitită", au povestit prietenele vedetei pentru Click!

Recent, Bianca i-a mai dat o şansă lui Tristan Tate, milionarul englez, cu care s-a afişat după despărţirea de Victor Slav. Cei doi au plecat săptămâna trecută în vacanţă împreună la Cannes şi se pare că şi-au refăcut relaţia.        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
cub adrian minune png
remove Audio video mov thumbnail png
natalie wood foto profimedia
lidia buble colaj instagram pixabay jpg
Banner zboruri anulate
Banner Petrică matu
alessandra ambrosio costum baie profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net