Mădălina Ghenea, din nou în brațele lui Philip Plein. S-au împăcat cei doi foști iubiți? „E frumos să fii îndrăgostit”

Mădălina Ghenea și celebrul designer Philipp Plein au furnizat surpriza începutului de an! După opt ani de la despărțire, cei doi au apărut, din nou, împreună în ipostaze provocatoare. Fanii au speculat imediat o posibilă împăcare a celor doi. 

Mădălina Ghenea (36 de ani) a apărut, din nou, în brațele fostului ei iubit, celebrul designer Philipp Plein, ca pe vremea când formau un cuplu foarte reușit. 

Mădălina Ghenea, surprinsă în ipostaze tandre alături de Philipp Plein! Imagini incendiare cu cei doi!

Cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto cât se poate de incitante, realizate pentru brandul de ochelari al celebrului designer german. Fotografiile, postate pe conturile de socializare de către cei doi foști iubiți, fac furori pe rețelele de socializare, fanii tot trăgând speranțe că celebrul cuplu ar putea să-și mai dea o șansă. 

Manechinul și designerul au realizat fotografiile în care par foarte apropiați, după aproape opt ani de la despărțire, din păcate, doar în scop profesional. 

Mădălina Ghenea, despre relația cu Philipp Plein: „Nu voiam să respirăm același aer”

Mădălina Ghenea (36 de ani) și Philipp Plein au trăit o frumoasă și tumultuoasă poveste de dragoste în anul 2016, atunci când toată lumea a crezut că cei doi vor ajunge la altar. 

„Poartă-ți dragostea pe piele în această viață. Trupul meu este jurnalul meu, iar tatuajele mele sunt povestea mea. Povestea mea începe cu tine”, scria Mădălina Ghenea în descrierea videoclipurilor postate pe contul său Instagram, cu ani în urmă, după ce și-a și tatuat pe piele numele logodnicului ei, designerul Philipp Plein. 

După despărțire, frumoasa româncă s-a văzut, însă, nevoită să-și scoată tatuajele, care îi aduceau aminte de fostul ei iubit.

„Din ultima mea relație am plecat ,pentru că nu voiam să respirăm același aer. Aveam nevoie de muzica mea frumoasă, de teatru și de artiști. 

E frumos să iubești și să fii îndrăgostit, dar să nu renunți la visurile tale. Am muncit 14 ani pentru ele, departe de casă. Din exterior, pare totul ușor, dar nu este ușor să stai departe de casă. Și am mai învățat să spun NU. 

Cred că NU-urile sunt mai importante decât DA-urile în viață. Cel mai important pas într-o carieră este să spui NU. Să renunți la anumite lucruri care te pot ajuta financiar, pentru proiectele artistice… 

Am renunțat la bani ca să fac proiecte frumoase. Și în iubire trebuie să știi să spui NU. Este cel mai important. Să alegi”, spunea Mădălina despre despărțirea de cunoscutul designer german, potrivit Unica.

Mădălina Ghenea s-a despărțit, toamna trecută, și de tenismanul Grigor Dimitrov 

Ultima relație de notorietate a Mădălinei Ghenea (36 de ani) a fost cea cu celebrul tenisman bulgar Grigor Dimitrov (32 de ani). Cei doi au anunțat, însă, că s-au despărțit în luna octombrie a anului trecut, după ce au format un cuplu timp de câteva luni.

Frumoasa româncă și arătosul tenisman bulgar și-au oficializat relația în luna mai anul trecut, cuplul ținând prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Anul trecut, pe 8 august, de ziua româncei, cei doi au petrecut împreună, iar Mădălina părea îndrăgostită lulea de celebrul tenisman. 

„Trebuie să-i mulțumesc acestui bărbat ridicol de arătos, Grigor Dimitrov, pentru că a călătorit cu mine și, de asemenea, pentru că a înțeles că trebuie să sacrific mult timp de calitate împreună pentru a fi în fața unui computer cam zi și noapte în ultimele luni, dar cu rezultate bune”, a scris atunci Mădălina Ghenea, pe rețelele de socializare. 

Din păcate, relația lor s-a terminat după doar șase luni, atunci când amândoi și-au șters de pe rețelele de socializare fotografiile în care apăreau împreună. 

Philipp Plein a devenit, recent, tată pentru a treia oară 

În prezent, Philipp Plein, în vârstă de 45 de ani, trăiește o poveste de iubire alături de Lucia Bartoli, o tânără influenceriță de 24 de ani, foarte apreciată în Italia.

În octombrie anul trecut, creatorul de modă a devenit tată pentru a treia oară, atunci când Lucia Bartoli l-a adus pe lume pe ce-al de-al treilea fiu al designerului, Rouge Sky Galaxy.

Philipp Plein și actuala lui parteneră de viață mai au împreună un băiețel, Rocket „Rocky” Halo Ocean, care a venit pe lume pe 16 mai 2022. 

Designerul german mai are, însă, un al treilea fiu, Romeo Prince, în vârstă de 10 ani, rezultat în urma relaţiei cu Fernanda Rigon. Acesta locuieşte împreună cu mama sa, în Brazilia. Plein și-a ținut, însă, ascuns primul băiat, ceva timp, căci designerul a luptat pentru custodia acestuia ani întregi.

Philipp Plein este un reputat designer german, care a fondat brandul de modă care îi poartă numele în anul 2008. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net