Mădălina Ghenea și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce a apărut în rochie de mireasă: „Am spus da”

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai râvnite femei din showbizul autohton și-a lăsat fanii cu gura căscată, după ce a apărut într-o rochie de mireasă pe rețelele de socializare. Deși obișnuiește să-și țină viața intimă departe de lumina reflectoarelor, actrița se pare că are ocazii în care îmbracă rochia de mireasă.

Mădălina Ghenea, în rochie de mireasă
Mădălina Ghenea, în rochie de mireasă

Mădălina Ghenea, îmbrăcată în rochie de mireasă

Mădălina Ghenea este cunoscută pentru talentul său la actorie, dar și pentru faptul că a avut câteva relații tumultuoase. Actrița s-a iubit cu bărbați celebri, cum ar fi Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, sau Michael Fassbender. Ei bine, fanii româncei s-au întrebat dacă nu cumva și-a făcut un nou iubit, căci aceasta și-a lăsat admiratorii cu gura căscată după ce s-a pozat în rochie de mireasă pe Instagram.

Alături de o fotografie în care purta o rochie albă spectaculoasă, Mădălina Ghenea a scris și un mesaj în care a menționat că a spus „Da”. Actrița a dat de înțeles că a fost cerută în căsătorie, însă motivul pentru care a îmbrăcat rochia de mireasă a fost pentru o ședință foto care a avut loc în Veneția.

„Am spus da”, a scris Mădălina Ghenea la fotografiile publicate pe Instastory.

Ulterior, celebra actriță, cunoscută peste ocean a deslușit misterul și a recunoscut că apariția sa a fost în scopul unei ședințe foto.

„La muncă”, a mai scris Mădălina Ghenea în mediul online.

Mădălina Ghenea a dat dovadă că în afară de talentul ei actoricesc, se pricepe foarte bine să fie mamă. În urmă cu câteva zile, vedeta i-a sărbătorit ziua fiicei sale care a împlinit 7 ani. Charlotte a avut parte de o petrecere inedită, organizată chiar de mama ei.

Cu toate acestea, tatăl micuței, Matei Stratan, nu a fost prezent la ziua ei de naștere, iar asta pentru că fetița locuiește împreună cu Mădălina Ghenea în Milano. Chiar în urmă cu ceva timp, bărbatul a declarat că nu și-a dat acordul pentru ca fiica sa să locuiască în Italia și că nu este deloc încântat de acest lucru.

„Situația a rămas aceeași, merg in Italia să o văd. Și părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Daca altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, potrivit Cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net