Mădălina Ghenea a confirmat oficial despărțirea de Grigor Dimitrov! De ce i-a dat papucii tenismanului bulgar?

Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea a făcut dezvăluiri în legătură cu viața sa amoroasă, chiar de Paște. Românca a confirmat oficial, pe rețelele de socializare, despărțirea de tenismanul bulgar Grigor Dimitrov. Ghenea a mărturisit abia acum care au fost motivele care au dus la ruptura dintre ei. 

Mădălina Ghenea (36 de ani) și-a șters toate pozele de cuplu cu tenismanul Grigor Dimitrov, de pe rețelele de socializare, încă din luna octombrie a anului trecut. Până în acest moment, modelul nu confirmase, însă, în mod oficial ruptura de șarmantul tenisman bulgar. De Paște Mădălina a răspuns întrebărilor fanilor și a recunoscut că este singură la acest moment.  

Relaţia dintre cei Ghenea și Dimitrov a devenit oficială, anul trecut, la jumătatea lunii mai. Mădălina l-a încurajat pe tenisman din tribune în turneele de la Roma, Madrid, Geneva, Roland Garros și Wimbledon.

Cei doi au confirmat public faptul că formează un cuplu în vara anului trecut, însă după 7 luni de iubire intensă, se pare că jucătorul de tenis bulgar ar fi călcat strâmb.

De ce s-a despărțit Mădălina Ghenea de Grigor Dimitrov? „Din cauza programului…”

Zvonurile privind o posibilă relație a Mădălinei Ghenea cu jucătorul de tenis bulgar circulau încă de dinainte de luna mai a anului trecut, când aceștia au decis să nu se mai ascundă și au făcut idila publică, printr-o postare pe rețelele de socializare. Aceștia au participat la o ședință foto împreună și au profitat să-și dezvăluie iubirea în fața lumii.

Ghenea care se cunoștea cu Dimitrov de mai bine de șase ani, a explicat abia acum care au fost motivele care au dus la despărțirea lor. 

„E momentul potrivit pentru a clarifica faptul că eu și Grigor am decis să mergem pe drumuri separate. Vă rog să ne respectați intimitatea și să nu credeți ce apare în presă.

Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună în ultimii 6 ani, atât ca prieteni, cât și ca iubiți. Din cauza programului încărcat, al evenimentelor și al responsabilităților din viața noastră, a fost cel mai bun mod de a continua", a spus Ghenea, în cadrul unui story postat pe pagina ei de Instagram.

Mădălina Ghenea, pictorial nou în rochie de mireasă foto Instagram

Mădălina Ghenea a îmbrăcat rochia de mireasă într-un pictorial!

Luna trecută, probabil ca să-i demonstreze jucătorului de tenis bulgar Grigor Dimitrov (32 de ani), fostul ei iubit, ce a pierdut, Mădălina Ghenea (36 de ani) a realizat  la Veneția un pictorial provocator și a îmbrăcat rochia de mireasă

„Am spus: Da!”, a transmis Ghenea, pe pagina de Instagram. 

Mădălina Ghenea are un trecut amoros tumultuos. De-a lungul timpului, superba româncă a avut relații cu actori faimoși, precum: Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, dar și cu celebrul designer Philipp Plein. Românca are o fetiță Charlotte ( în vârstă de 7 ani), împreună cu Matei Stratan. În urmă cu ceva timp, afaceristul a declarat că nu și-ar fi dat însă acordul pentru ca fiica sa să locuiască în Italia împreună cu mama ei și că nu este deloc încântat de acest lucru.

La rândul lui, Grigor Dimitrov este un cunoscut jucător profesionist de tenis, originar din Bulgaria. Acesta este cunoscut ca fiind un adevărat cuceritor, având în palmares relații cu tenismene celebre precum: Maria Sharapova sau Serena Williams, dar și cu solista Nicole Scherzinger. De asmenea, Grigor a fost catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net