Mădălina Ghenea, apariție sexy. A apărut în lenjerie intimă, iar bărbații au fost în extaz: „Eleganța ei este incontestabilă”

Este una dintre cele mai râvnite femei din showbizul autohton și atrage atenția oriunde merge. Mădălina Ghenea (36 de ani), românca ajunsă celebră peste hotare, continuă să șocheze cu cele mai sexy apariții. Vedeta a realizat o nouă ședință foto pentru un brand de lenjerie intimă și a publicat un videoclip pe rețelele de socializare, care a aprins imaginația fanilor.

Mădălina Ghenea, apariție de senzație în cel mai recent clip video / foto: arhiva Click!
Mădălina Ghenea, apariție de senzație în cel mai recent clip video / foto: arhiva Click!

Cunoscută atât ca actriță, cât și ca model, Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, a participat, de-a lungul timpului, la numeroase campanii și ședințe foto pentru case de modă renumite, branduri de haine, bijuterii și, mai recent, a devenit imaginea unui brand de lenjerie intimă.

Fiind posesoarea unei siluete de vis, ea s-a lăsat filmată în timpul unei ședințe foto, îmbrăcată fiind doar într-un body cu imprimeu de leopard, transparent în zona decolteului, pe balconul unui bloc din Italia. Mai mult decât atât, a publicat videoclipul pe pagina ei personală de Instagram și a aprins imaginația fanilor.

„Eleganța ei este incontestabilă”

Este superbă… dar n-am văzut-o până acum făcând vreo ședință foto în care să poarte altceva în afară de bikini”, „Eleganța ei este incontestabilă”, „Fiecare gest pe care îl faci poartă o senzualitate fără efort care este absolut fermecătoare”, „Cât de frumoasă poate fi această femeie”, sunt doar câteva din comentariile internauților.

Mădălina Ghenea este cunoscută pentru talentul său la actorie, dar și pentru faptul că a avut câteva relații tumultuoase, iubindu-se cu unii dintre cei mai faimoși bărbați, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, sau Michael Fassbender. Ea a părăsit România în urmă cu ceva ani și s-a stabilit în Italia, unde locuiește alături de fiica sa, Charlotte.

De asemenea, după succesul filmului „Deep Fear”, care a ocupat locul unu pe Netflix în multe țări din Europa și nu numai, Variety a anunțat recent faptul că a fost distribuită într-o franciză de acțiune și aventură, fiind vorba despre „The Lost Book of Creation”, unde va juca alături de Matt Hookings. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net