Mădălina Ghenea, pe patul de spital! Fanii s-au speriat îngrozitor. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Corpul meu...”

Mădălina Ghenea (36 de ani) a fost internată la spital în zilele recente, din cauza epuizării fizice. Românca este stabilită în Italia de câțiva ani și ia parte la o mulțime de proiecte, motiv pentru crae se pare că a ajuns la limită, iar modelul român a avut nevoie de asistență medicală, organismul său cedând în fața oboselii. Ea și-a prezentat scuze celor cu care urma să aibă întâlniri pentru ședințe foto, explicând că are nevoie de o mică pauză.

Mădălina Ghenea, pe patul de spital! Fanii s-au speriat îngrozitor
Mădălina Ghenea, pe patul de spital! Fanii s-au speriat îngrozitor

Mădălina Ghenea, pe patul de spital! Fanii s-au speriat îngrozitor

Uneori oboseala își spune cuvântul în cazul tuturor. Dacă nu suntem atenți și uităm de noi, putem ajunge foarte ușor pe mâna medicilor din lipsa de îngrijire față de propria sănătate. Iată că asta a pățit și Mădălina Ghenea, care, din cauza programului plin, a ajuns la spital. Chiar dacă se caracterizează prin seriozitate și respect față de fiecare contract încheiat, modelul a dezvăluit că a fost obligată să renunțe la câteva ședințe foto din cauza epuizării corpului său.

Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză”, a spus Mădălina Ghenea pe pagina sa de Instagram.

Vedeta a precizat că își cere scuze, însă este nevoită să renunțe la o ședință foto pentru că nu poate lucra în această stare și are nevoie de recuperare.

„Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat”, a mai spus ea.

Ei bine, actrița a ținut să mulțumească echipei de profesioniști care au îngrijit-o în urma acestei experiențe neplăcute. În plus, a spus că a avut parte și de o mică surpriză.

Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație”, a afirmat Mădălina Ghenea, fără a preciza despre ce surpriză este vorba.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net