Salma Hayek, siluetă de sirenă! S-a dezbrăcat pe scări și s-a pozat așa

31 august 2023 13:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Salma Hayek (56 de ani) arată incredibil de bine și pare că a descoperit elixirul tinereții. Actrița de origine mexicană s-a fotografiat recent într-o ipostază extrem de sexy, „cocoțată” pe niște scări. Îmbrăcată într-o fustă lungă și croșetată, în culorile albastru și alb, purtând în partea de sus doar un sutien asortat, focoasa brunetă și-a etalat formele voluptoase care au consacrat-o.

Hayek, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, este foarte mândră de silueta ei de „sirenă”, pe care a reușit să o mențină cu mâncare sănătoasă și sport regulat. Salma Hayek este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume, François-Henri Pinault (61 de ani), din anul 2009, care deține o avere de 7 miliarde de dolari. Cei doi au împreună o fată, pe nume Valentina Paloma (15 ani).

Salma Hayek: „Nu sunt slabă, sunt la limită!”

Deși are o siluetă pe care mulți o consideră perfectă, Salma Hayek a dezvăluit că iubește mâncarea și că încearcă să își facă toate poftele. În general, însă, mănâncă destul de sănătos.

„Nu sunt slabă”, a spus ea pentru revista More, în urmă cu ceva timp. „Sunt la limita să devin dolofană în orice moment, dar sunt fericită așa.”

Micul dejun este masa preferată a zilei pentru Salma Hayek, deși are o rețetă puțin neobișnuită, dar ea insistă că este delicioasă și sănătoasă. Micul ei dejun include un amestec de fructe de pădure și legume. Ea a împărtășit ghidul ei pas cu pas pentru masa copioasă pe Instagram și a spus: „Nu pare că are un gust grozav, dar este delicios”.

Pentru a-i recrea rețeta, veți avea nevoie de aproximativ jumătate de cană din fiecare dintre aceste ingrediente; Iaurt, papaya, afine, mango, căpșuni, rodie, țelină, ardei roșu, castraveți, migdale și unt de cocos.

La prânz, Salma consumă salată sau un sendviș, iar la cină preferă tacos și guacamole cu fructe de mare.

Mai multe