Simon Cowell s-a visat veșnic burlac, dar ea l-a făcut să se răzgândească!

19 mai 2022 10:48   Vedete internaționale

Simon Cowell se căsătorește, deși britanicul a jurat ani buni că nu îl vom vedea în fața altarului! Juratul de la „X-Factor”, „America's Got Talent" și "Britain's Got Talent" și-a cerut partenera în căsătorie de Crăciun și a vorbit în premieră despre nunta cu Lauren Silverman.

Viața lui Simon Cowell a luat o întorsătură total neașteptată odată cu apariția lui Lauren Silverman. Faimosul britanic se visa veșnic burlac și chiar a spus în nenumărate rânduri că nu se va căsători vreodată. Iată că, îndrăgostit nebunește de partenera sa, a luat o decizie care l-a surprins chiar și pe el. A cerut-o în căsătorie de Crăciun, momentul fiind unul emoționant, iar acum se pregătește de nuntă.

Citește și VIDEO Moment istoric la America's Got Talent. Simon Cowell şi echipa de juraţi au luat o decizie fără precedent

Simon Cowell, cunoscut datorită emisiunilor „X-Factor”, „America's Got Talent" și "Britain's Got Talent", a avut parte de un accident de motor în urmă cu doi ani, iar impactul a fost fatal. A avut probleme mari cu spatele în urma coliziunii și The Mirror transmite că tragicul eveniment a fost un punct de cotitură în viața milionarului- atunci ar fi decis să o ceară de nevastă pe Lauren Silverman.

Simon Cowell se căsătorește cu Lauren Silverman, mama fiului său

În urma accidentului, Lauren i-a fost alături în cele mai grele momente. Astfel, își dorește să fie alături de ea toată viața. Totodată, unul dintre motivele pentru care a luat decizia total neașteptată este fiul său, Eric. Pentru el, Simon spune că vrea să facă „ce e corect” și să se căsătorească.

Citește și Cowell, Carmen Electra o să te dea gata în pat!

„Nu am vorbit despre asta prea mult, la momentul respectiv (n.red.- despre accident). M-am abținut foarte tare. A fost mult mai rău decât oamenii au crezut. Am avut sechele ale nervilor pe termen lung. Știu că am fost norocos să supraviețuiesc operației la spate. Trebuie să le mulțumesc multor persoane pentru recuperarea mea. Pe măsură ce fiul meu crește, va fi întrebat din ce în ce mai des despre părinții lui, așa că am crezut că trebuie să fac ce e corect, de dragul lui (n.red.- să se căsătorească)”, a declarat Simon Cowell, pentru OK! Marea Britanie.

Simon și Lauren s-au cunoscut prin fostul ei soț

Simon Cowell și Lauren Silverman sunt împreună din anul 2013. La momentul respectiv, ea avea 43 de ani și era încă împreună cu fostul soț, afaceristul Andrew Silverman. Bărbatul era unul dintre prietenii apropiați ai juratului de la „X-Factor”, motiv pentru care începuturile relației au fost contestate de mult. La scurt timp după, cei doi au devenit părinți. Lauren a adus pe lume un băiețel pe nume Eric.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe