Cântărețul Ed Sheeran a devenit tătic, în secret! Cum a ascuns 9 luni că soția lui e gravidă

20 mai 2022 7:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântărețul Ed Sheeran si soția sa au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi doi au ținut secretă sarcina timp de noua luni, transmite publicația The Sun. Cum au reușit această performanță, într-o lume în care totul iese instant la vedere, e greu de explicat.

În vârstă de 31 de ani, starul care cucerea inimile femeilor cu melodii precum ”Thinking out loud”, ”Photograph” și ”Perfect” a anunțat joi pe Instagram că el și soția sa, Cherry Seaborn, au „căpătat” o altă fetiță.

Cuplul are deja un copil, cu un nume unic - Lyra Antarctica. Fetița cu nume de continent va împlini doi anișori în luna septembrie. Ea are acum o surioară, care s-a născut în cea mai mare liniște, departe de ochii curioșilor.

Ed Sheeran e din nou tătic! Cântărețul și soția sa au ținută secretă sarcina

Să reușești să ții un astfel de secret în era în care informația circulă instant, iar miliarde de oameni s-au transformat în paparazzi, e într-adevar uluitor. Unde a fost ascunsă Cherry în tot acest timp?

Or fi ajutat și restricțiile pentru a păstra acest secret, dar, totuși, Covid a fugit la război de câteva luni bune, și odată cu el și lockdown-ul din Marea Britanie sau California, locurile unde Ed Sheeran își petrece viața.

Celebrul cântăreț și compozitor, care și-a schimbat mult stilul muzical în ultimii doi ani, a arătat că are încă și o latura „old school”. Sau poate o fi fost meritul soției? Nici nu mai conteză. Important este că cei doi s-au bucurat de intimitate în aceste luni și au scăpat de o avalanșă de întrebări din partea presei și a fanilor.

După ce a născut Cherry, Ed Sheeran a împărtășit o fotografie cu o pereche de ciorăpei albi.  „Vreau să vă anunț că am avem încă o fetiță frumoasă. Suntem atât de îndrăgostiți de ea și ne bucurăm nespus că suntem o familie”, a scris celebrul cântăreț pe contul său de Instagram.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn, tot în vârstă de 31 de ani, au început să se întâlnească în 2015. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2019, iar, un an și jumătate mai târziu, soția cântărețului a născut primul copil. 

Artistul din Marea Britanie, Ed Sheeran, este unul dintre cele mai importante personaje din industria muzicală. Acesta a câștigat numeroase premii importante și a vândut peste 150 de milioane de albume în cariera lui. Mereu suprinzător, cântărețul continuă să impresioneze de aproape un deceniu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe