Detalii din trecutul dj-ului Tim Westwood ies la suprafață: ar fi abuzat zece minore

13 iulie 2022 13:14   Vedete internaționale

Amănunte incredibile din viața lui DJ-ului Tim Westwood ies la iveală. Celebrul DJ este acuzat de faptul că a întreținut relații sexuale cu o fată minoră, în urmă cu mulți ani. Informațiile au ieșit la lumină, după o investigație amplă a celor de la BBC News și The Guardian. 

Fapta ar fi avut loc cu mulți ani în urmă, în vremea în care Dj-ul avea treizeci și puțin de ani, iar victima doar 14 ani. Ea ar fi doar una dintre adolecentele abuzate de către artist în intervalul 1990-2020. DJ-ul nu a putut fi contactat și a refuzat să răspundă în mod oficial acuzațiilor care i-au fost aduse. 

Citește și: R. Kelly, 100 de ani în pușcărie pentru faptele sale 

În aprilie, o serie de femei l-au acuzat pe fostul DJ de la Radio 1 de comportament sexual inadecvat, în incidente care s-ar fi petrecut între 1992 și 2017. De asemenea, l-au acuzat că a abuzat de poziția sa în industria muzicală pentru a profita de naivitatea lor și a întreține relații sexuale. 

10 femei l-au acuzat pe Tim Westwood de abuz sexual 

BBC News și The Guardian au investigat poveștile a 10 femei care au avut curajul să vorbească despre momentele delicate prin care au trecut. Unele dintre ele au spus că l-au întâlnit pe domnul Westwood când aveau sub 18 ani și au fost constrânse să participe la acte sexuale. 

Vezi și: R. Kelly, în în închisoare pentru tot restul vieții 

Una dintre victime dezvăluie că avea doar 14 ani când a făcut prima dată sex cu Westwood. O alta spune că avea 16 ani când DJ-ul, care avea 40 de ani la acea vreme, a început ceea ce spune ea a fost o relație „de control”. Ambele femei mărturisesc că relația le-a afectat sănătatea mintală.

Într-un răspuns oferit investigațiilor efecutate de BBC, un purtător de cuvânt al DJ-ului a prezentat poziția Dj-ului referitor la toate acuzațiile care îi sunt aduse. DJ-ul contestă relatările făcute de către cele 10 femei și este de părere că niciodată nu adoptat o atitudine nepotrivită față de cele cu care a fost implicat în relații. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe