R. Kelly „zboară” în închisoare, posibil, pentru tot restul vieții

Ultima actualizare:

Autorul celebrei piese „I believe I can fly”(n.r. Cred că pot să îmi iau zborul), R. Kelly, a primit o sentință zdrobitoare, la vârsta de 55 de ani, mai precis, 30 de ani de închisoare.

Cântărețul este implicat într-o multitudine de procese, în Statele Unite ale Americii, după ce s-a aflat că obișnuia să abuzeze minore, să le drogheze și să profite de ele și chiar să le traficheze.

Abuzurile au continuat timp de trei decenii

Dintr-un artist de renume mondial, R. Kelly și-a arătat adevărata natură, de veritabil prădător sexual, comportamentul său deviant și periculos devenind cunoscut, după ce victimele au prins curaj și l-au dat în vileag.

Miercuri, 29 iunie, R. Kelly a primit o sentință de 30 de ani cu executare, anunță TMZ.com Procesul din New York a durat o lună, numărul mare de martori prezentați de procurori lămurind vinovăția artistului.

Citește și: Fiica lui R. Kelly spune totul despre tatăl ei acuzat de abuz sexual: «Este un monstru»

Sursa citată a obținut o declarație din partea uneia dintre victime, Lizzette Martinez care a spus că R. Kelly merită să își petreacă restul vieții în pușcărie pentru a nu mai avea ocazia să profite de alte victime, în viitor.

Artistul mai este implicat în alte două procese nefinalizate, în statele Illinois și Minnesota, din SUA, pentru acuzații din același registru. Astfel, ținând cont de vârsta sa și de anvergura pedepsei recente, fiind posibil să mai primească sentințe similare în celelalte procese, este foarte posibil ca R. Kelly să își petreacă tot restul vieții în pușcărie. 

Timp de peste 30 de ani, R. Kelly a violat, a sedus și a profitat în voie de minore pe care le agăța printr-o serie de șiretlicuri. Atunci când victimele aveau de gând să reclame abuzurile, fie erau mituite, fie amenințare.

Documentarul care a arătat publicului adevărata față a monstrului

Documentarul „Surviving R. Kelly”(n.r. Supreviețuindu-i lui R. Kelly), din 2019, a arătat publicului cât de periculoasă era activitatea din afara scenei a artistului.

De altfel, filmul a zguduit temelia sistemului bolnav pus la punct de R. Kelly și de acoliți de-ai săi și a grăbit anchetele și procesele care, în cele din urmă, l-au trimis în spatele gratiilor.

R. Kelly a fost căsătorit de două ori și are trei copii. Prima soție a fost celebra cântăreață Aaliyah, căreia i-a susținut lansarea în carieră, încă de când era minoră.

Citește și: Un nou proces împotriva lui R. Kelly. Cum a reuşit să o ia de soţie pe Aaliyah, de 15 ani

Aaliyah nu a mai apucat să își spună adevărata poveste, artista fiind ucisă, la 22 de ani, în urma unui tragic accident aviatic petrecut în 2001. Cei doi au fost căsătoriți, între 1994 și 1995, când artista avea 15 ani și cununia a fost, în cele din urmă, declarată ilegală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net