Un nou proces împotriva lui R. Kelly. Cum a reuşit să o ia de soţie pe Aaliyah, de 15 ani

Ultima actualizare:
Aaliyah s-a stins din viaţă în urma unui tragic accident de avion
Aaliyah s-a stins din viaţă în urma unui tragic accident de avion

Cântăreţul de muzică rap, R. Kelly, în vârstă de 52 de ani, a ieşit din lumina reflectoarelor şi a pierdut aprecierea fanilor după ce au ieşit la iveală o serie de fapte monstruoase pe care le-a comis în intervalul 1998 şi 2010. Numeroase femei l-au acuzat de hărţuire sexuală, iar pornografia infantilă nu îi este străină vedetei de peste Ocean. În urmă cu câteva zile, o nouă acuzaţie a fost formulată împotriva rapp-erului, semn că faptele din trecut nu pot trece nepedepsite.

Cântăreţul R. Kelly, în vârstă de 52 de ani, a fost înviniuit de abuz sexual, iar zece capete de acuzare au fost formulate împotriva sa, după ce patru victime, dintre care trei minore la vremea producerii abuzurilor, au rupt tăcerea şi au dezvăluit ororile cărora au fost supuse. Primele acuzaţii la adresa sa au apărut în urmă cu mai mult de două decenii, iar în anii 2000 au ieşit la lumină amănunte cutremurătoare despre lucrurile care se întâmplau în locuinţa sa din Chicago. 

Casa din Chicago, locul în care se petreceau ororile 

Aşa arată una dintre încăperile casei din Chicago
Aşa arată una dintre încăperile casei din Chicago

Timp de peste 20 ani, Robert Sylvester Kelly, pe numele lui real, a avut un comportament sexual deviant şi a abuzat zeci de minore în casa lui din Chicago, care a fost scoasă la vânzare recent cu suma de 3.999.999 de dolari. R. Kelly a înfiinţat o sectă sexuală cu sediul în vila lui din Chicago şi a abuzat tinere cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani. R.Kelly plătea o chirie lunară de 20.000 de dolari pentru a locui aici în fără să îl deranjeze nimeni. Din 2000, chiria a crescut la 23.000 de dolari pe lună pentru că rapperul a început să facă modificări structurale, înălţând tavanul anumitor încăperi şi dărâmând anumiţi pereţi pentru a lărgi încăperile.

S-a căsătorit cu o cântăreaţă de 15 ani 


    Aaliyah s-a stins din viaţă în urma unui tragic accident de avion Foto:GettyImages
Aaliyah s-a stins din viaţă în urma unui tragic accident de avion Foto:GettyImages

Unul dintre cele mai ciudate gesturi făcute de Kelly a fost decizia de a se căsători cu Aaliyah în anul 1994, atunci când aceasta avea doar 15 ani. Pentru a-şi putea uni destinele cu artista minora la acea vreme el a plătit pe cineva cu o sumă deloc de neglijat pentru a-i face rost de o carte de identitate falsă acesteia. În noul buletin vârsta artistei nu era de 15 ani, ci cea de 18, lucru care i-a permis să devină, preţ de un an, soţia cântpreţului cu pasiuni mai puţin ortodoxe. Mariajul dintre ei a fost anulat de părinţii artistei un an mai târziu, iar ea s-a stins din viaţă, şase ani mai tarziu, fiind victima unui nefericit accident aerian. 

R.Kelly riscă ani buni de închisoare

Judecătorii au redeschis cazul şi au ajuns la concluzia că R. Kelly se face vinovat şi de dare de mită şi de şantaj în ceea ce priveşte întâmplarea relatată anterior. Careiera lui nu va mai fi niciodată una la fel de înfloritoare, iar fanii nu îl vor mai putea privi cu aceeaşi ochi vreodată după toate faptele comise. În plus, el riscă să îşi petreacă o bună parte din viaţa în spatele gratiilor, procesul împotriva lui anunţându-se unul complex şi de durată. În ciuda faptului că a încercat de mai multe ori să îşi dovedească nevinovăţia şi chiar a plâns în direct în timpul unei emisiuni televizate, nimeni nu a crezut versiunea prezentată de artist.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net