Tragedie în showbiz! A murit unul dintre cei mai cunoscuți influenceri - avea numai 35 de ani

16 martie 2023 11:28   Vedete internaționale

Modelul și influencerul Jeff Thomas a murit la 35 de ani. Poliția a anunțat inițial că este vorba despre o sinucidere, dar cazul nu este închis. Cadavrul fotomodelului a fost descoperit într-un bloc de apartamente din Miami, potrivit purtătorului de cuvânt al Departamentului de Poliție din Miami citat de PEOPLE. Ultima postare a influencerului pe Instagram a fost chiar pe data de 8 martie, când își îndemna fanii să își facă obiceiuri sănătoase.

Medicul legist din comitatul Miami-Dade a spus că încă nu a fost stabilită cauza morții.

Thomas are peste 121.000 de urmăritori pe Instagram și este, de asemenea, fondatorul și directorul One Popsicle, o agenție de consultanță în artă, potrivit profilului său.

Vestea morții sale a fost raportată pentru prima dată de TMZ.

Ultima sa postare pe Instagram îl arată într-o piscină în aer liber, în Miami. „O baie rece pe zi îl ține pe doctor departe”, a subtitrat el imaginea, care includea și hashtag-ul „sănătate mintală”.

O serie de persoane dragi și-au împărtășit durerea în secțiunea de comentarii a postării.

"A fost o plăcere să fiu partenerul tău. Ai făcut tot ce trebuia să faci pentru a reuși în afacere. Frustrant uneori, dar știam obiectivele tale și pasiunea ta de a ajunge acolo", a scris Gerald Frankowski. "Mai importantă a fost prietenia pe care am dezvoltat-o ​​după aceea. Inima ta a fost întotdeauna la locul potrivit. RIP."

„Odihnește-te”, a spus concurentul RuPaul’s Drag Race, Sasha Colby, în timp ce Joe Carozza de la Republic Records a scris: „Zâmbetul tău molipsitor a adus întotdeauna atât de multă bucurie în viața mea. Odihnește-te în pace, dragă băiat ❤️”.

„Odihnește-te în dragoste”, i-au scris fanii lui Jeff Thomas, un influencer și model care se bucura de apreciere. „Zâmbetul tău molipsitor a adus întotdeauna atât de multă bucurie vieții mele”, este un alt mesaj din miile care continuă să apară pe rețelele sociale.

Mai multe