Un celebru prezentator TV a murit în Republica Dominicană, la doar 46 de ani! Detalii de ultimă oră

14 ianuarie 2022 15:12   Vedete internaționale

Moarte șocantă! Un celebru prezentator TV în vârstă de doar 46 de ani a murit în Republica Dominicană. Bărbatul s-a stins din viață la spital.

Este vorba despre popularul jurnalist rus, prezentatorul TV al emisiunii „Live” Mihail Zelensky. El  a murit în Republica Dominicană la vârsta de 46 de ani. Acest lucru a fost anunțat recent de șeful adjunct al canalului TV „Russia-Culture”, Alexander Efimovici.

Ulterior, șeful departamentului misiunii diplomatice din Punta Cana, Vyacheslav Pankov, a confirmat datele despre moartea lui Mihail Zelensky, adăugând că nu este încă pregătit să împărtășească detaliile incidentului. El a subliniat faptul că menține legătura cu familia sa, Jurnalistul se afla în vacanță în Republica Dominicană împreună cu soția sa. Dintr-o dată s-a îmbolnăvit și de aceea a fost dus de urgență la spital, însă, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, a murit. Cauza preliminară a morții un accident vascular cerebral brusc, conform doctorilor din Dominicană.

Văduva sa în vârstă de 39 de ani, psihologul Mila Rubinchik, care are și un canal de Youtube, a încetat să mai comunice în mediul online. După moartea soțului ei și a șters, de asemenea, toate postările ei de pe Instagram.

Cine a fost jurnalistul Mihail Zelensky

Mihail Zelensky s-a născut la Moscova la 7 septembrie 1975. În 1992, a intrat în două instituții de învățământ simultan - Institutul Medical Khabarovsk și Institutul de Cultură Fizică Khabarovsk de la Facultatea de Management Sportiv.

În timpul studiilor, a lucrat ca DJ la Radio A. Din februarie 2001, a fost gazda programului Moscova News, timp de mai bine de 10 ani. Din 2011 până în 2013, a găzduit emisiunea LIVE pe canalul Russia-1. În 2016, a devenit gazda emisiunii Ticket to the Bolshoi de la postul de televiziune Rusia-Cultură, iar în 2017 a început să găzduiască programul Culture News. În plus, prezentatorul TV a predat la Școala Superioară de Televiziune „Ostankino”

Mai multe