Winnie Harlow, în lenjerie intimă la petrecerea dată de Doja Cat!

23 octombrie 2022 13:06   Vedete internaționale

Doja Cat (27 de ani) a dat o mega-petrecere de ziua ei, vineri, în Los Angeles. Artista le-a spus prietenilor celebri să vină îmbrăcați ca la un bal mascat.

Winnie Harlow a întors toate privirile

Citește și: Motivul pentru care celebra Doja Cat s-a ras în cap. Și ele au făcut această schimbare dramatică

Winnie Harlow (28 de ani), care a făcut istorie ca primul model international cu vitiligo (o boală care face pielea să se decoloreze n.r), a venit într-o lenjerie intima de culoare gri și un halat din satin. Desigur, nu a lipsit masca de cabaret, care i-a oferit un aer misterios brunetei. Winnie are o avere de 4 milioane de dolari și a apărut pe coperta mai multor reviste de modă, precum Cosmopolitan, Vogue și Glamour.

Iată și: O recunoști? Era un bebeluș adorabil, iar acum este una dintre cele mai cunoscute cântărețe

Foto: Instagram

Harlow a fost descoperită de gazda americană a show-ului Next Top Model, Tyra Banks, pe Instagram și, ulterior, a devenit una dintre cele 14 finaliste ale celui de-al 21-lea sezon, în 2014. Ea a fost singura fată canadiană care a participat la emisiune. Însă, a fost eliminată în a doua săptămână a finalei, și a participat la o competiție separată numită „Seriea de revenire”, unde a luat parte la ședințele foto, împreună cu celelalte concurente eliminate, în efortul de a reintra în competiție.

Află și: Doja Cat a răbufnit pe live, după ce lumea a aflat de dragostea ei secretă

După finalizarea show-ului, s-a dezvăluit că a primit cel mai mare scor mediu de vot al publicului. A fost eliminată din nou în episodul 13, fiind a noua eliminată la general. Cu toate acestea, show-ul a propulsat-o în carieră.

Harlow a apărut în campanii publicitare pentru Fendi, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Desigual, Diesel, Swarovski, Steve Madden, Nike, Puma, MAC și Victoria's Secret. Harlow a apărut și în videoclipuri muzicale; acestea incluzând „The One” de la JMSN, „Guts Over Fear” a lui Eminem, „Promises” de Calvin Harris și „Where’s the Love?” de Black Eyed Peas. Ea a luat parte și la „albumul vizual” al lui Beyoncé, Lemonade, și a apărut într-un videoclip al lui Lilly Singh (alias IISuperwomanII) pe YouTube, numit „Three Girls, One Elevator”.

Vezi șiDoja Cat, o apariție pe covorul roșu! De ce au făcut-o fanii să vrea să renunțe la muzică

Sărbătorita Doja Cat, care are o avere de 8 milioane de dolari, a devenit celebră datorită cântecelor „Say so”, „Best Friends” și „Vegas” (melodie care apare și în filmul „Elvis”).

Mai multe